2777
2789
عنوان

تولد سهراب سپهری

64 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها،خوبید؟؟؟ایشالله که همیشه خوب باشید،بچه ها من تصمیم گرفتم از افراد معروفی که خیلییی دوسشون دارم عکس تهیه کنم و بچسبونم با دیوار اتاقم و خب الان راجب افراد مشهور تحقیق کردم و متوجه شدم که،روز تولدم،با روز تولد سهراب سپهری یکیه،وایییی انقدررررر خوشحالمممممم،یه حس عجیبی دارم،یه حس خوشحالی زیاد که تهش غمه،نمیدونم چرا ولی هم خوشحالم هم ناراحت و دلیلش  نیمدونم،لطفا نظرتون و راجب این اتفاق بگید،میدونم اتقاق خاصی نیست ولی برای من مهمه و اینکه به نظرتون ایده عکس ها خوبه؟؟؟یا نه؟؟؟اگه میتونید افرادی که دوست دارید هم معرفی کنید بهم،مرسیییی

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

بچها افرادی که فکر میکنید باید توی این قاب اتاقم باشن و بگید مننونننن

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

خودم فعلا این افراد توی ذهنمه

سهراب سپهری

پرون اعتصامی

یاسر بحتیاری(یاس،خواننده محبوبمه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه بودم عکس خواننده و ها و شاعرا و بازیگرایی که خیلی تاثیر گذار بودنو میزاشتم نمیدونم چرا😂😂

ولی سهراب سپهری ام خوبه مقلا میتونی چندتا بیت از هر اهنگس بنویسی با خط خوش یکم طرح دارش کنی اونام بچسبونی

هوشنگ ابتهاج و فروغ فرخزاد گزینه. های خوبی ان

این دو تا رو یادم نبود،صد درصد می میزنم 

من اگه بودم عکس خواننده و ها و شاعرا و بازیگرایی که خیلی تاثیر گذار بودنو میزاشتم نمیدونم چرا😂😂 و ...

اخه خیلییی شلوغ میشه دیگه،خیلی خیلی زیاد شلوغ میشه میخوام نزدیک ۱۰ نفر افراد مشهور و دوست داشتنی رو بزنم و جند تا متن که دوسشون دارم و عکس مادربزرگه خدا بیامرزم و🥺🥲

بچه ها من بیشتر راجب روز تولد ذوق زده شدم🤭🤭🥲😂