2777
2789
عنوان

لطفا بیایید!!! سرگیجه و کیپ شدن گوش

2324 بازدید | 17 پست

چندوقتیه که یکم سرگیجه و کیپ شدن گوش ویکم خارش گوش،چندوقت پیشم حس کردم مایع تو گوشم هست، حساس شدن به صدادارم باید همش بینیمو بگیرم فوت کنم تا باز بشه کس اینجوری بوده؟؟؟؟؟توروخدا کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی علت‌ها میتونه داشته باشه مثل زیاد بودن ترشحات گوش و چسبیدنش به پرده که باعث بشه تبادل هوا خوب انجام نشه و گوش میانی که یکی از عوامل حفظ تعادل بدنه خوب کارش رو انجام نده.

یا حتی افزایش کلسترول خون و گرفتگی رگهای قلبی و مشکل در مخچه و خیلی علت‌های دیگه

برو پیش دکتر

خیلی علت‌ها میتونه داشته باشه مثل زیاد بودن ترشحات گوش و چسبیدنش به پرده که باعث بشه تبادل هوا خوب ا ...

البته در مورد بیماری‌های قلبی نشانه های دیگه مثل درد قفسه سینه هم دیده میشه

و چون شما علائم دیگه ای نداری میشه گفت مشکل از گوشه وباید پیش متخصص گوش حلق بینی بری

خوب شدی؟علتش چی بود؟میشه یکم توضیح بدی؟

بله عزیزم

قرص آکتوسرک16میل بهم دادخوبِ خوب شدم گفت اگه خوب شدی بیابازبرات داروبنویسم چون دوره داروت بایدتکمیل بشه اگه نشدی بیاتابرات نوارگوش بنویسم

گوشمم معاینه کرد

ودرکل اسم این بیماری منییر هست

بله عزیزم قرص آکتوسرک16میل بهم دادخوبِ خوب شدم گفت اگه خوب شدی بیابازبرات داروبنویسم چوت دوره داردت ...

یعنی با دارو خوب میشه؟دیگه دارو مصرف نمیکنی؟چندوقت خوردی قرص هارو؟

یعنی با دارو خوب میشه؟دیگه دارو مصرف نمیکنی؟چندوقت خوردی قرص هارو؟

بله گلم خیییلی بهترشدم ولی بازبایدبرم که دوره داروهام تکمیل بشه ومیخوام بگم نوارگوش بنویسه که انجام بدم

قرصهارو دوماه خوردم خیلی زوداثرمیزارن

سردردوتهوع هم داری؟؟

بله گلم خیییلی بهترشدم ولی بازبایدبرم که دوره داروهام تکمیل بشه ومیخوام بگم نوارگوش بنویسه که انجام ...

خب خداروشکر

ممنونم عزیزم که وقت میزاری به سوالام جواب میدی؟

شما چندسالتونه؟چندوقت اینجوری شدین؟

ندارم تهوع و سردرد

خب خداروشکر ممنونم عزیزم که وقت میزاری به سوالام جواب میدی؟ شما چندسالتونه؟چندوقت اینج ...

خواهش میکنم گلم

من33سالمه

حدودا دوساله اینجوری ام

نگران نیاش باداروزودخوب میشی

ولی زودبرو