2777
2789

اگه آره اون چیه که مانع شده ؟ 

چه شرایطی لازم که نداریدش؟

من خودم دلم میخواد دیگه واقعا ولی باید منتظر بمونم درسم تموم شده😑💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه شرایط مالی واسه جهاز اینا جور نیس باید خودم مستقل باشم

ببین خودتو ملزم نکن که همه اشو بخری و عالی بخری 

بزار هر چی هست با هم بسازید والا تا شاغل بشی مگه چقد حقوق بهت میدن؟ 

قبلا تو ی برهه از مجردی هام اره... میدونستم خانواده م جهیزیه نمیدن احتمالا و رسومات رو ب جا نیارن خودمم اون زمان پولی نداشتم ، از طرفی تو شهر و فرهنگی بودیم ک رسومات به جا اوردن از طرف خانواده ها خیلی مهمه.... تو ذهنم قید ازدواجو زده بودم 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
ببین خودتو ملزم نکن که همه اشو بخری و عالی بخری  بزار هر چی هست با هم بسازید والا تا شاغل بشی ...

من دانشجو پرستاری ام تو طرح که بین 10 تا 12 ولی در کل دو تا بیمارستان بری 16 تا18 میشه

ازدواج کردی تو همون شرایط؟

نه بابا چندین سال بعدش ... خیلی بد بود اون زمان خیلیم ازدواجی بودم ذوق داشتم دلم میخاست ازدواج کنم ولی حامی نبود که... متنفر بودم از خجالت زدگی اخرم خجالت زده شدم باز چون  جهیزیه ندادن که کلا 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
نه بابا چندین سال بعدش ... خیلی بد بود اون زمان خیلیم ازدواجی بودم ذوق داشتم دلم میخاست ازدواج ...

😑😑 امان از دست این خانواده ها منم باید بمونم تا خودم شاغل شم

انشالله خوشبخت باشی عزیزم♥️

😑😑 امان از دست این خانواده ها منم باید بمونم تا خودم شاغل شم  انشالله خوشبخت باشی عزیزم♥️

چند سالته؟ فک کنم برا کم سن ها وام ازدواج هم خوب میدن 

چند سالته؟ فک کنم برا کم سن ها وام ازدواج هم خوب میدن 

من 23 سالم الان س سال دیگه ام درسم تموم میشه آخه همش که جهاز نیس 

الان اصلا دلم نمیخواد یکی بیاد خواستگاری چون وضع خونه و اینام مناسب نمیبینم اول باید اینجا رو سرو سامون بدم بعدش فکر خودم باشم 

من 23 سالم الان س سال دیگه ام درسم تموم میشه آخه همش که جهاز نیس  الان اصلا دلم نمیخواد یکی بی ...

ببین دقیقا مثل منی... راهی ک من رفتم نرو بنظرم ... با ی ادم ساده و کم توقع ک سطح مالیش پایینه ازدواج کنی خیلی راحتتره تا اینارو اکی کردن... حالا من مشکلم این نبود ک خانوادم وضع مالیشون بده بابام وضعش خوبه تو بهترین منطقه شهریم و از اول هم بودیم ... ولی مرض خساست. نمیتونم توصیف کنم چقدر خجالت اوره این حالت. فک کن دور و بریات و امثالت تو چ شرایطی زندگی کنن تو تو چ شرایطی. یکی از جلوی در خونه هم اگ رد میشد متوجه انرمالی میشد اصلا ...البته مامانمم یکم مشکلات روحی داره. من و داداشم پدرمون درومد تا یکم ب اوضاع خونه سر و سامون بدیم شبیه جای زندگی ادم بشه...داداشم بابامو قانع کرد خونه رو بده مشارکت. تو واحدی هم ک ساکن شد مامانم نگم برات . حتی اشغالای چهل سال پیش رو ول نکرد همه رو اورد حتی اتاقارو پر کرد. کلا مشکل مامانم اینه همه چی رو جمع میکنه ی حالت مریض گونه. کلی لباس اشغال گونی گونی بو گرفته از زمان جوونیش هرچی خریدن جمع کرده.. وسیله ها حتی.... 

نمیدونی شاید چندین سال گریه کردم تا قبول کرد خودم با پول خودم فرش بخرم اون فرشای قدیمی رو عوض کنه... مبل بخرم واسش میز بخرم .... 

البته ی چیز بگم خاهرم زرنگه خیلی باسیاست اونموقه ازدواج کرد ینی همون موقه ک خونه رو دادیم مشارکت رفتیم ی جای دیگ اجاره نشستیم ... خاهرم ب بهانه اینکه خونه نداریم الان خواستگاری و‌بله برون ایناشو انداخت خونه عمم و اینجوری اژدواج کرد و تازه بابام و داداشمو تحت فشار گذاشت بهش جهیزیه هم دادن. چون شوهرش اشنا بود، بابام باهاشون رودرواسی داشت خاهرمم یکم فیلم بازی کرد تونست جهیزیه بگیره.... ولی من ساده بودم شوهرم ساده بود نشد بگیریم... 

ببین دقیقا مثل منی... راهی ک من رفتم نرو بنظرم ... با ی ادم ساده و کم توقع ک سطح مالیش پایینه ازدواج ...

آخه اینجوری ام نمیشه یکی که به درد من بخوره بیاد این زندگی رو ببینه می‌کشه عقب، حالا در کل گاهی فک میکنم علاوه بر اینا به زندگی داداشام سرو سامون بدم بعد خودم ولی کلا پشیمون شدم دو سال دیگه میگن به ما چ میخواستی نکنی خونه اینارو درست می کنم ولی درسم تموم شه ازدواج میکنم دیگه خیالم از بابت حقوقم راحته

آخه اینجوری ام نمیشه یکی که به درد من بخوره بیاد این زندگی رو ببینه می‌کشه عقب، حالا در کل گاهی فک م ...

زیر بار فشار مالی له میشی باور کن راهی ک من رفتم اخرم نتیجه ای نداشت . دقیقا منم چون کسایی ک سمتم میومدن خیلی بالا بودن این راهو رفتم پشیمونم ... تهشم با ی خانواده ازدواج کردم ک تفاوت فاحش بود بینمون مالی  ... جهیزیه هم نتونستم ‌پولامم خرج خونه بابام و مخارج نامزدی و عقدم شد...مادرشوهرم ی دونه فرش داشت پولش از ی واحد بابام بیشتر بود، الانم جدا شدم البته ن ب این دلایل ولی اینا هم تاثیر گذار بود پدرمادرش از اول ازم متنفر بودن ولی ب روشون نمیوردن اما بعد زندگی حسابی زهر میریختن ... فک نکن پسره برات ی حلقه خیلی گرون بخره میتونی براش رینگ بخری هرچقدم ب روت نیاره ولی باید متناسب باهاش قدم برداری