pbpb مدیر استارتر عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 1350 عنوان کیا باامپول hcjباردارشدن 61 بازدید | 6 پست خیلی حالم بده توروخدا بگید کیابا hcj باردارشدن کیامثل من چشم انتظارن 1401/06/14 | 20:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیدوارمممم عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 3475 عزیزم من فقط تنبلی دارم اونم ورزش میکنم و قرص .دوساله اقدامم انشاالله دامن همهی چشم انتظارت سبز بشه برای حفظ آبروم یه حمد میخونید ، خدا خیرتون بده
pbpb مدیر استارتر عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 1350 عزیزم من فقط تنبلی دارم اونم ورزش میکنم و قرص . دوساله اقدامم انشاالله دامن همهی چشم انتظارت سبز ب ... منم تنبلی دارم شوهرم سالمه الان ۱ماه لاپراسکوپی کردم کوترتخمدان اینماه دکتر hmjداد فولیای خیلی خوبی داشتم دیروزمhcjزدم امابازم امیدی ندارم خسته شدم بخدا
pbpb مدیر استارتر عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 1350 عزیزم من فقط تنبلی دارم اونم ورزش میکنم و قرص . دوساله اقدامم انشاالله دامن همهی چشم انتظارت سبز ب ... من نزدیک ۱۳کیلووزن کم کردم اماتاثیری ندیدم متاسفانه😔امروزخیلی دلم گرفته
امیدوارمممم عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 3475 منم تنبلی دارم شوهرم سالمه الان ۱ماه لاپراسکوپی کردم کوترتخمدان اینماه دکتر hmjداد فولیای خیلی خوبی ... عزیزم تنبلیت چقدر بود؟چند وقته اقدامی ؟آمپول hmj برای چیه ؟و لاپراسکوپی برای چی؟انشاالله نتیجه میگیری ناامید نباش خدا بزرگه برای حفظ آبروم یه حمد میخونید ، خدا خیرتون بده
pbpb مدیر استارتر عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 1350 عزیزم تنبلیت چقدر بود؟ چند وقته اقدامی ؟ آمپول hmj برای چیه ؟ و لاپراسکوپی برای چی؟ انشاالله نتی ... من تخمک بالغ دارم اما ازادنمیشد حای باامپول دکترم گف لاپرا کنیم چندتا سوراخ روی تخمدان ایجاد میکنن میگن کوترتخمدان بخاطر ازادشدن تخمک .دیشبم امپول ازادسازی زدم ببینم خداچی میخواد
dokhtarpaizz عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 13 من نزدیک ۱۳کیلووزن کم کردم اماتاثیری ندیدم متاسفانه😔امروزخیلی دلم گرفته سلام عزیزم پاکسازی بدن و اصلاح مزاج انجام بدید احتمال زیاد نتیجه بگیرید چون باعث از بین رفتن سردی رحم میشه