2777
2789

سلام خانم‌ها به نظرتون آنلاین شاپ جوراب بزنم خوبه؟

نگرانیم اینه شاید نگیره نمی‌دونم چکار کنم ؟؟میشه اگه تجربه دارید کمکم کنید 

آنچه خوبان همه دارن تو یک جا داری♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوراب فک نکنم زیاد بتونی فروش داشته باشی باز نمیدونم 

من واسه درآمد خیلی عالی نمیخوام داریم در حد خودمون ولی میخوام دستم تو جیب خودم باشه و اینکه از بیکاری در بیام 

من واسه درآمد خیلی عالی نمیخوام داریم در حد خودمون ولی میخوام دستم تو جیب خودم باشه و اینکه از بیکار ...

شال قاب گوشی اکسسوری های مدل جدید می‌تونه خیلی خیلی هم جذب کنی هم فروش 

🎀

اره چرا نگیره 

یه چند روز تو فکرشم بعد اینکه مثل لباس سایز و سلیقه ای نیست چیزی که همیشه استفاده میشه …باید قیمت کم بدم سود کم که مشتری جذب کنم 

شال قاب گوشی اکسسوری های مدل جدید می‌تونه خیلی خیلی هم جذب کنی هم فروش 

شال واقعا سلیقه ای هستش سخته …و به اون دو تا علاقه ندارم 🙈

😁 جوراب اگه بتونی عکس های خاصی بگیری خیلی میگیره ها اینم بگم 

اره میدونم …میدونی چیه هم من هم خواهرم دو تامون گوشیمون ایفونه خوبه و اینکه خواهرم خودش یه پیج خوراکی داره لواشک بعد کلی مشتری داره و با مخاطب صحبت میکنه بلده پیج برگردونه 

اره میدونم …میدونی چیه هم من هم خواهرم دو تامون گوشیمون ایفونه خوبه و اینکه خواهرم خودش یه پیج خوراک ...

اگه فالور هاش زیاده بهش بگو شاتت کنه فالور هات می‌ره بالا 😍چ عالی پس قطعا موفق میشی 😍

🎀