نونم مدیر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 1393 عنوان ب ک ا ر ت | مشاهده متن کامل بحث + 2703 بازدید | 143 پست دوستان من امروز رفتم دکتر گفت باید بری پزشک قانونی تا برگ سالم بودن بهت بده بچه ها پزشک قانونی بهم میگه کی و با چی پارع شد من ت بچگی خواستم بشینم نشستم رو دسته گاز پام زخم شد ولی خون خیلی اومد دیگ نمیدانم رفت داخل یا ن 1401/06/14 | 19:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نونم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 1393 کاس هز اول میرفتی معاینه همه دکترا میگن دخترا حتما برید معاینه که بعدم مشکلی پیش نیاد اره بری بهت می ... رفتم قبلش یکیش گفت سالمه یکیش میگفت خراش ی برگه بهم ندادن
مست_حیرانه عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 384 برو پیج raralifestayleو هایلایت بکارتشو بخون بتو شهر ها باشه نباشه دخترا نباید اجازه بدن ارزششون رو ... گلم اینو خودمم میدونم پرده ارزشی نداره مهم اینکه ادم باکره باشه چه زن چه مرد
reedrose عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 5974 میگ ی کاری کردی ک الان خون نداشتی تا هزارتا دکتر رفتم لعنتیا ی برگه بهم نمیدن حالا من باید برم ی شه ... خانم برو پیج raralifestyle هایلایت بکارتشو بخون برای شوهرت هم بفرست زن= انسان مرد=انسان انسان=انسان مرد=زن
شیطونشونم عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 1046 میگ ی کاری کردی ک الان خون نداشتی تا هزارتا دکتر رفتم لعنتیا ی برگه بهم نمیدن حالا من باید برم ی شه ... عجبا اعصابم خورد شد من برم بیرون از تاپیک بهتره ببخش استارتر نتونستم کمکی بهت کنم امیدوارم مشکلت حل بشه و شوهرتم ارزشتو به یه تشبیه غلط و فرهنگ غلط ندونه گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود؛آدمی باشید مذهب هرچه بود...
zargolam عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 787 مال کجایی اسی ، شوهرت چقد حساسه رو ایت قضیهبگو خود دکتر براش توضیح بده ک حتما تباید خون بیاد اخه ، همه ک اینجور نیستن
نونم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 1393 خانم برو پیج raralifestyle هایلایت بکارتشو بخون برای شوهرت هم بفرست شوهرم میگه من فقط باید برگه دکتر راضی میشم حالا میخواد ببررم پزشک قانونی
مست_حیرانه عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 384 رفتم قبلش یکیش گفت سالمه یکیش میگفت خراش ی برگه بهم ندادن باید بهش میگفتی گواهی میخام
نونم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 1393 مال کجایی اسی ، شوهرت چقد حساسه رو ایت قضیه بگو خود دکتر براش توضیح بده ک حتما تباید خون بیاد اخه ، ... دکتر گفت من باید شوهرت هیچ حرفی ندارم
reedrose عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 5974 گلم اینو خودمم میدونم پرده ارزشی نداره مهم اینکه ادم باکره باشه چه زن چه مرد گفتم که برید پیج رو ببینید هایلایت بکارتشورابطه بدون رطوبت کافی یا واژینیسموس هست که خون میاد در ضمن با معاینه چیزی معلوم نمیشه زن= انسان مرد=انسان انسان=انسان مرد=زن
نونم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 1393 بچه ها نکنه من برم پزشک قانونی یچیزی بچه زندگیم خراب شه
reedrose عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 5974 شوهرم میگه من فقط باید برگه دکتر راضی میشم حالا میخواد ببررم پزشک قانونی برو دکتر بگو میخوام نوع پردمو بدونم فرا عروسیمه اگر نفت فلان جورو بیا بهت برگه بدمیه امتحانی کن بعدم شما خب کامل رابطه داشتی اگر با معاینه میشدم فهمید شما رابطه داشتید خب زن= انسان مرد=انسان انسان=انسان مرد=زن
مست_حیرانه عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 384 گفتم که برید پیج رو ببینید هایلایت بکارتشو رابطه بدون رطوبت کافی یا واژینیسموس هست که خون میاد در ض ... ی سوال چرا مردارو معاینه نمیکنن این چه مسخره ایی