2777
2789
عنوان

اولین تایپیک( آیا دلتنگه؟)

214 بازدید | 11 پست

من خیلی دلتنگم.یه آقایی هست که تقریبا دوسال ازم بزرگتره فاصله فیزیکیمون دو استانه و خیلی دوریم.نشده اصلا همو ببینیم.خیلی همو دوست داریم ولی اون رفت چون فکرمیکرد رفتنش باعث میشه من به نبودش عادت کنم و همه چی فراموش شه.

اما من از وقتی رفته مریض شدم.نه آب میتونم بخورم نه غذا.حتی بخندمم به گریه ختم میشه خنده هام...

میشه کسایی که تجربشو دارن یکم دلداری بدن؟ من هنوز انتظارشو میکشم.یبارکه جداشده بودیم برگشت...

داستانش طولانیه اما واقعا نیاز به همدردی دارم:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ابجیا😍😍😍 دیجچی کالا جشنواره گذاشته به قیمت پارسال نفری ۴ تا روغن میده تعداد محدوده عج ...

تاپیک درد و دل بقیه جای تبلیغاته ؟

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

اصن اسم دلتنگی میاد قیافه بیشرفش میاد جلو چشمم... 

خیلی اذیت شدم سرش بعد یسال برگشت ک دلم برات تنگ شده دلتنگم نبودی؟تو نامردی و... منم چتاشو برا زنش فرستادم دلممممم خنکککک شدددد نامردیرو نشونش دادم 😇

دلتنگی چیه برو آهنگ بذار قر بده از زندگیت لذت ببر مردا لیاقت یه نگاه ما خانوما رو هم ندارن چ برسه دلتنگی و گریه و عشق ما!!!اونقدر درونتو قدرتمند کن ک وقتی نگات کرد فقط حسرت نداشتنتو بخوره

که گناه دگران برتو نخواهند نوشت...🍃من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش...🖤
اصن اسم دلتنگی میاد قیافه بیشرفش میاد جلو چشمم...  خیلی اذیت شدم سرش بعد یسال برگشت ک دلم برات ...

کیس احساسی من بخاطر فاصله مستاصله وگرنه تا دویست کیلومتری همم بودیم نشد همو ببینیم:)