2777
2789
عنوان

تیزهوشانی ها بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 50 پست
نه تبریز

اها     م تهرانیم رقابت خیلی سخت تره

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
اها     م تهرانیم رقابت خیلی سخت تره

تبریز حتی میتونم بگم سختتره

اینجا بحث چشم تو هم چشمی زیاده میبینی طرفو هزارتا کلاسو کتابو اینا میفرستن

با هزار تا فشار روانی تا فقط بره تیزهوشان 

مرداب هم روزی آبی زلال بود...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویچیزی عزیزم از اینجور پستا دیدی منو تگ کن

چشم       خواهر شما شروع کرده به خوندن؟  چی داره میخونه؟

من واقعا خیلی مهمه قبول شم و بحث این نیست که فقط چدن مدرسه ی خوبیه   من و داداشم دوقولوییم و هزینه ها برامون سخته و نمی تونیم غیر انتفاعی خوب بریم و واقعا مجبورم که برم تیزهوشان چون هم هزینه ها کمه و هم مدرسه خوبه  خداکنه قبول شم

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
چشم       خواهر شما شروع کرده به خوندن؟  چی داره میخونه؟ من واقعا خیلی مهمه قبو ...

خواهر من آزمون هایه سال قبل رو حل میکنه فعلا دنبال کتاب خوبم براش ۳۱+۱ روهم گفتن تو این تاپیک ولی کسی کتاب دیگه ای رو نگفت

انشالله قبول میشی عزیزم 

خواهرم هم خیلی میخواد قبول شه چون امکانات و معلمای خوبی داره کلا داره از تیزهوشان حرف میزنه  

مرداب هم روزی آبی زلال بود...!