2777
2789

شوهرم میگه برو چنتا شاخه ارایشگریو حرفه ای یاد بگیر خودت سالن بزن تو سالنای بقیه کار نکن 

بعد خب اگه بخام سالن بزنم باید اول برم دوره ارایش پیرایشو بگذرونم تا دستم روون شه و بتونم مشتری اومد کارشو راه بندازم دیگه؟؟؟ 

میگم اول برم دوره ارایش پیرایشو بگذرونم بعد برم حرفه ای میکاپ و شینیون وچنتا دیگه یاد بگیرم سالن بزنم 

یا بنظرتون اگه دوره ارایش پیرایشو نرم فقط حرفه ای برم میکاپ شینیون یاد بگیرم میتونم خودم سالن بزنم؟؟؟  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای جواز باید یا مدرک آرایش پیرایش داشته باشین که رسما هیچی یاد نمیدن..یا ۵ تا مدرک تخصصی بگیرین ..و با وجود مالیات سنگین شروع جدید نمیصرفه واسه کسی که پشتوانه قوی نداره.و اینکه انقد همه چیز تخصصی شده که مثلا برای شینیون باید حداقل ۶ ماه وردست وایسین تا دستتون راه  بیفته..واسه میکاپ هم..و همینطور برای اداره ی سالن واقعا نیاز به تجربه ی کار کردن توی سالن دارین.پس سعی کنین از یه شاخه ولی قدرتمند و با پشتکار شروع کنین

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
الان هیچی میخام از صفر شروع کنم  شما میخای سالن بزنی یا بری تو ارایشگاه کار کنی عزیزم

عزیزم سالن زدن به همین سادگیا نیس که فعلا برو یه چیزو یادبگیر حرفه‌ای بعد به فکر سالن باش

من میخوام برم یادبگیرم ناخن رو بعد همین دور و ور خودمون به صورت درصدی تو سالنا کار کنم بعد که مشتریام زیاد شد تو یه سالن خوب میز اجاره کنم

منم میخوام توی ارایشگاه کار کنم 16سالمه

بعضی وقتا تنها چیزی که ارومت میکنه..)اینه که یه جای خلوت باشی و با خودت کمی رو راست باشی🍫✨...! بشینی و با خودت درد دل کنی و یه شنونده ی خاص💫💝که با تموم وجودش داره به حرفات گوش میکنه و ارومت میکنه 💕❤... خدایا خودت همدمم باش تنهام نزار...!) •که به وجودت نیاز داررم😘💜اگه نظرت مخالفه باهام روم ریپ نزن چون اینجا اسمش روشه تبااااادل نظر یه بار دیگه بخون... تبااادل نظر یعنی هرکس نظر خودشو داره بهم بی احترامی کنی بد جوابتو میدم چون خط زیاد دارم😉و اینکه کاربر قدیمی هستم ب دلایلی خودمو تعلیق کردم🤟
خب اگه یه حرفه ایو یاد بگیرم نمیتونم سالن بزنم ک مثلا نمیشه میکاپ یاد بگیرم بدون شینیون  

سالن عزیزم همه کار خستت میکنه تو خودت میتونی سالن بگیری شینیون کار یا میکاپ کار از بیرون بیاری خودت مددیر سالن بشی اونوقت درامدتم خوب میشه

یا میتونی مدرک مربی گری بگیری هی اموزش و ورکشاپ بذاری اینا هم پول گنده توشه مامان من ارایشگره رفته بود اموزش ورکشاپ گذاشته بودن ۲۵ نفر نفری ۲ تومن پرداخت کرده بودن تو یه روزه ۵۰ میلیون برداشتن صاحب اموزش

وگرنه همه جیو بخوای یاد بگیری هم پول لازمه هم زمان

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قَمَرِبَنی هاشِم..❤

و اینکه الان دیگه مثل قدیم نیست.هرشاخه انقد گسترده شده که حتی شاخه ی بافت کاملا تخصصی و جدا از شینیون هست..دلیلی نداره یه شینیون کار بخواد میکاپ هم بدونه..هرچی هم بلد باشی باید نفرات تخصصی بیاری توی سالنت

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤