بانوووووخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2926 عنوان برنامه ی مخفی 197 بازدید | 19 پست یه برنامه معرفی کنید که برنامه های دیگه رو توش مخفی کنم،، ممنون خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن 1401/06/14 | 11:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم2 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 7677 سامسونگ گزینه مخفی کردن برنامه ها داره قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
بانوووووخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2926 ماشین حساب نصب کردم ولی تلگرامم توش نه میتونستم ریپ بزنم نه ویس کال برم خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن
awa4f عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 2059 اگرم شیائومی هستش خودش قابلیت داره برنامه مخفی کنی سامسونگ داره
بانوووووخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2926 سامسونگ گزینه مخفی کردن برنامه ها داره ن یه برنامه میخوام براش جز خود گوشی خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن
دختر_فصل_باران عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 4336 دانلود کنم؟ اگه گوشیتون سامسونگ باشه که خودش مخفی کردن رو داره ولی اگه برنامه جانبی بخواداین ماشین حسابی که شاتش رو میدمهم میتونی برنامه هم عکس و فایل و فیلم رو هاید کنی
جیگرطلاتونم عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 4509 سامسونگ داره من سامسونگم چجوری نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه