2777
2789
عنوان

سویق جو و گندم و قرص آسپرین

1523 بازدید | 17 پست

سلام من با توجه به 2 تا سقطی ک داشتم دکتر گفته از الان ک در حال اقدامم آسپرین بخورم و باردار ک شدم بکنم روزی 2 تا ...

من هرروز سویق جو و گندم میریزم آبجوش و ی کم شیره انگور میریزم و  میخورم 

کسی میدونه سویق و قرص آسپرین با هم مصرف بشه خوبه یا نه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی قلب تشکیل نشد و تو خونه وقتی شیاف قطع کردم افتاد یکی هم پوچ بود و نیفتاد تا کورتاژکردم

منم سقط داشتم چندتا باردار میشم ولی تو پنج و شش سقط میشه خود به خود و پریود میشم یکیشم قلب تشکیل نشد آزمایش ایمنی دادم گفتن مشکل دارم اما با اینکه رفتم دارو گرفتم این یکی هم دیروز سقط شد نمیدونم دیگه چیکار باید بکنم

منم سقط داشتم چندتا باردار میشم ولی تو پنج و شش سقط میشه خود به خود و پریود میشم یکیشم قلب تشکیل نشد ...

منم همه آزمایشها رو دادم ژنتیک ایمنی انعقادی و ... همه خوب بود خداراشکر ... رفتم زیر نظر ی دکتر دیگه گفت آسپرین بخورم و روفولیک مکس و دوتا آمپول ویتامین د3 300.000 داد دوهفته ای ی بار بزنم ویتامین د3 من 39 بود 

شما همسرت آزمایش داده ؟

منم سقط داشتم چندتا باردار میشم ولی تو پنج و شش سقط میشه خود به خود و پریود میشم یکیشم قلب تشکیل نشد ...

ب نظر من دکترت عوض کن ان شالله اینبار ب خیر و خوشی میگذره برات ...چند سالته؟

احتمالا غلظت خون نداشتی ؟

چون آسپرین ب کسایی میدن ک سقط داشتن میگن خونرسانی ب جنین و جفت رو بهتر میکنه 

من غلظت خون ندارم ولی اگه تو نت بزنی آسپرین شانس بارداری موفقیت آمیز رو بیشتر میکنه به دکتر بگو بهت بده 

به قول خیلیا همین ک خودت باردار میشی خیلی خوبه ان شالله این مشکلاتم حل میشه و نی نی ب زودی میاد بغلت

نه دکتر گفت چون باردار میشی ۹۵ درصد مشکل نداره

خب خداراشکر ک مشکل نداره منم مشکل نداره ولی من میگم شاید تو بارداری خون لخته بشه و خونرسانی ب جنین کم بشه برا همین خوردم آسپرین خوبه

باز شما چون تو 6 یا 5 هفته سقط میشه شاید فرق داشته باشه ... راستی ببین مشکل از رحمت نیست شاید رحم نمیتونه جنین رو تحمل کنه و سقط میشه 

رفته بودم دکتر دختره اومد مث شما بود  2 تا سقط داشت تو 6.5 هفته ولی اون مشکل انعقادی داشت دیگه یادم نیست دکتر چ داروهایی بهش داد.

ی چیز دیگه برو تو اینستا پیج خانم تاجیک رو فلو کن ان شالله ب دردت بخوره خیلیا با روشهای اون جواب گرفتن

ولی تهش بگم همه چی ب خواست خدا هست 

من کسی رو میشناسم بار اول با آی وی اف باردار شد بعد 2.3 تا سقط داشت بعد دوباره باردار شد و بچه آورد دوباره ناخواسته باردار هست و 3.5 ماهشه و عشیره کرده

یکی قلب تشکیل نشد و تو خونه وقتی شیاف قطع کردم افتاد یکی هم پوچ بود و نیفتاد تا کورتاژکردم

حتما بدنت ضعیفه من هم سبوس گندم میخورم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
ب نظر من دکترت عوض کن ان شالله اینبار ب خیر و خوشی میگذره برات ...چند سالته؟ احتمالا غلظت خون نداشت ...

آب انار زیاد بخورین خون رو تصفیه میکنه

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
به قول خیلیا همین ک خودت باردار میشی خیلی خوبه ان شالله این مشکلاتم حل میشه و نی نی ب زودی میاد بغلت

ان شاالله همه چشم انتظارها یه بچه خوشگل و سالم نصیب زندگی شون بشه به حق حضرت زهرا دامن همه سبز بشه 🙏🌸

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

کسی هم که سقط زیاد داره رحمش سرده و باید سیاهدانه و عسل زیاد بخوره اونم ناشتا و گاهی رازیانه دم کنه بخوره من خودم بعداز یه سقط با این نسخه باردار شدم

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
آب انار زیاد بخورین خون رو تصفیه میکنه

دیگه دارم آسپرین میخورم میترسم همه اینا رو باهم بخورم  چون دوستمم زیر نظر همین دکتر با آسپرین بعد 2 تا سقط 3.5 ماه و 7 ماه بارداریش ب خوبی گذشت منم اول بخدا بعد ب این دکتر اطمینان میکنم ان شالله خدا خودش جواب دلشکسته من و همسرم رو میده

خب خداراشکر ک مشکل نداره منم مشکل نداره ولی من میگم شاید تو بارداری خون لخته بشه و خونرسانی ب جنین ک ...

نمیدونم به خدا دیگه چیکار باید بکنم منم آسپرین بخورم با پردنی تازه من ذخیره تخمدانم کمه یه دکتری گفت ذخیره نداری و برو اهدایی پارسال تابستون ولی از اون به بعد من سه بار تستم مثبت شده و اینجوری شدم اون و فالو دارم تو اینستا اره میبینم استوریاشو