2777
2789
عنوان

امروزتولدمه🥲

1314 بازدید | 63 پست

امروزتولدمه ولی برخلاف سالهای قبل اصلاحال وحوصله هیچی روندارم فقط دلم گریه میخواد 

پارسال خالم روزتولدم بهم زنگ زدکلی باهم صحبت کردیم ولی امسال پیشمون نیست که زنگ بزنه بهم 😔

باامروز۴۰روزه که رفته 

هعی یادش بخیر 

پارسال فکرمیکردم روزتولدم بده ولی امسال بدترازپارساله 

اینافقط واسه دردودل بود

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

تولدت مبارک 💚 میگذره غم همیشگی نیست

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا هنوز روز شروع نشده میگه امسال هیچ خبری نیس؟

• جلل الخالق
  • ضمنا تولدت هم مبارک
  • کلا هرسال که میگذزه ادم ها روز تولدشون غمگین تر میشن اون بچگی ها بود که شور و ذوق داشتن الان که عاقل تر میشن میگن یه سال بزرگتر شدیم

تولدت مبارک عزیزم ❤️🥺

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

تولدت مبارک عاقبت بخیر بشین ان شاءالله. 🎊🫀🎊🫀

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍

تولدت مبارک دوست عزیز ... 

امسال هم تولدت را اینجوری بگیری ممکنه سال دیگه بدتر بشه .. به این فکر کن که الان خاله عزیزت از اونجا داره نگاهت میکنه و غصه میخوره که تو ناراحتی ، کسی که برای خوشحالیت باهات تماس میگرفته و صحبت میکرده دوست نداره الان هم اینجوری باشی 

خداراشکر کن که فقط میگذره و همیشه همه چیز پایدار و ثابت نیست . 

غم ها رو بریز بیرون😍

امروز تولد توعه 

تا میتونی شاد باش 

به اطرافیانت نگاه کن ..بقیه ی آدمای دور و ورت..حالا بلند بگو خدایا شکرت ک دارمشون🤲♥️

عزیز دلم ..راه درازی پیش رو داری ..با غم گذشته خرابش نکن 

اینم بدون ک خوشبختی سراغ کسایی میره ک بَلَدَن بخندن😊

با یه دنیا شادی 🎉🎊🌹تولدت مبارک🌹🎊🎉

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
تولدت مبارک 💚 میگذره غم همیشگی نیست

ممنون💚🌹

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
تولدت مبارکا دلبندم  ایشالا دنیات برقصه به سازت سال دیگه همین موقع همه مشکلاتت حل شدس 🙂💚

ممنونم 💚🌹

انشاءالله .خداازدهنت بشنوه