2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=251423481]هفته 5 یک روز خون رقیق دیدم تموم شد [/QUOTEعزیزم در کل لکه بینی و خونریزی سبک اوایل بارداری طبیعیه ،ممکنه یا بخاطر هماتوم باشه،یا خونیه که موقع لانه گزینی نیومده الان اومده یا جفتت پایینه ،الان سونو زوده ،حالت اگه مساعده تا 8هفته وایسا ،برو سونو تشکیل قلب ،تحت نظر یه متخصص خوب هم باش ماه به ماه برو طبق برنامه پیش بری

خدایا شکرت بخاطر نعمت زیبایی که بهمون دادی🤰❤مامانای مهربون واسه سالم به دنیا اومدن نی نی مون التماس دعا🌿💋
باشه گلم خیلی استرس داشتم یه کم با حرفات آروم شدم ❤️🌷

همه اینا میگذره عزیزم فقط بیشتر مراقب خودت باش نسبت به قبلا چون جون یه کوچولو توو دستاته

خدایا شکرت بخاطر نعمت زیبایی که بهمون دادی🤰❤مامانای مهربون واسه سالم به دنیا اومدن نی نی مون التماس دعا🌿💋

منم وقتی دوماهه بودم خونریزی شدم مثل پریود داشتم. قبل خونریزی یهویی درد شدید به مقعدم میومد فشار شدید نمیتونستم بشینم بعددچار خونریزی شدم بادکترم تماس گرفتم سونو واژینال برام نوشت رفتم گفت قلب نوزاد تشکیل شده میزنه چیزی نیست. خداروشکر الان دخترم  11 ماهشه.