2777
2789
عنوان

کاش مجرد بودم

902 بازدید | 46 پست

یه کلیپ تو اینستا دیدم خیلی به دلم نشست

.

دختره میگف

من آرامش امروزمو مدیون شوهری هستم که نکردم 

بچه ای هستم که به دنیا نیاوردم

و خواهر شوهر و مادر شوهری که نیستن تا تو زندگیم فضولی و دخالت کنن

.

.

بار چندمه دارم بهش گوش میدم....

به خدا اگه عاشق شوهرم نمیشدم و پدر و مادر عاقلی داشتم هیچ وقت ازدواج نمیکردم🙏

ازدواج مسائل خاص خودشو داره مخصوصا تو ایران و با فرهنگ ایرانی جماعت که دیگه خودتون میدونید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی‌ها از دست خانواده‌شون فرار کردند... منم میخواستم این کار رو بکنم.

نه فرار نکردم

عوشق شوهرم هم شدم

اما میدونی شاید اگه پدر و مادرم عاقل بودن باعث میشد من محکم تر باشم

به نظرم عشق و عاشقی ارزش تحمل یه خونواده آشغالی مثل خونواده شوهرتو نداره

تو نمیدونی من چی کشیدم آخه

مخصوصا حسادتاشونو

الان متاهلی این حرفو میزنی

اگر مجرد بودی تاپیک میزدی ک حسرت زندگی فلان متاهل رو میخوری 

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

دقیقا درست میگه،منم ب دوستم گفتم دیروز بهترین نوع زندگی تنها زندگی کردنه با پدر مادر هم سختی های خودش و داره ولی تنها زندگی کردن هم شاید سختی هایی داشته باشه ولی متاهلی واقعا عجیبه،عزت و شخصیت آدم میره زیر سوال چون مادر طرف یا هر کس دیگه اجازه هر رفتاری و ب خودش میده و باید تحمل کرد و صد و یک مسئله دیگه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
بنظرم برای ا‌کثریت اسارت و محدودیته. 

دقیقاااا

دلم واسه اونایی میسوزه که شوهرشونو  دوست هم ندارن

دیگه نور علی نوره واسشون

ما که به هوای عشق و عاشقی داریم تحمل میکنیم

مجرد موندن م بعد یِ سن نداره ای مسائل خاص خودش و داره که اگه مجردی تون ادامه دار میشد متوجه اونام می ...

کلا زندگی در ایران مسائل خاصی داره،چه مجرد باشی چه متاهل🙄

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒

البته برای لذت بردن از تنها زندگی کردن حتما باید اول ازدواج کرده باشی وگرنه همیشه در حسرت ازدواج و لباس عروس و تفکر جیک جیک با شوهر میمونه آدم

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
مجرد موندن م بعد یِ سن  ای مسائل خاص خودش و داره که اگه مجردی تون ادامه دار میشد متوجه اونام می ...

بله من منکر این مهم نیستم

ولی خعلی بهتر از تحمل کردن خونواده حسود و عوضی شوهره

تو نمیدونی من چی کشیدم