2789
عنوان

نامزدم دروغ میگه(نامزده رسمیههه)

546 بازدید | 22 پست

همین تازه باش حرف میزدم تو واتساپ زود شب بخیر گف و گفتش ک خیلی خستس و چشاش قرمز شدن و عذر خواهی کرد ازم ک شبا زود میخوابه

اما بعد یه سااااعت رفتم اینستا دیدم انلاینههههه

چرا بم دروغ میگهه اخع

ینی ممکنه بعضی وقتا اینستا اخرین بازدید رو اشتباه نشون بده

[ من چنانم که محال است کسی "درڪ" کند! ]🖤🥀

عزیزم ادما نیاز به تنها بودن دارن 

منم گاهی دوست دارم تنها باشم همسرم فکر کنه خوابم اما تو دنبای خودم باشم

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم ادما نیاز به تنها بودن دارن  منم گاهی دوست دارم تنها باشم همسرم فکر کنه خوابم اما تو دنب ...

🥲قراره زندگیه مشترکی داشته باشیم

درداشو ب من نگه بخاد ب کی بگه پس

وای خدا این دقیقا واسه من پیش اومده عشقم همینارو گفته بود بعد تو اینستا آن بود

نظرت چیه

دروغ میگن

یا مشکل از خود اینستاس

🥲قراره زندگیه مشترکی داشته باشیم درداشو ب من نگه بخاد ب کی بگه پس

به دنیای خصوصی هم احترام بزاریم گلم.. همه ادمها هراز گاهی به تنها بودن احتیاج دارن حتی در حد نیم ساعت

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
به دنیای خصوصی هم احترام بزاریم گلم.. همه ادمها هراز گاهی به تنها بودن احتیاج دارن حتی در حد نیم ساع ...

خوب اره شما کاملا درست میگید 

ولی به نظرتون بهتر نبود بگن ک یکم میخان تنها باشن؟

تا دروغ بگن؟

میدونم همونی میشه که میخوام.
خوب اره شما کاملا درست میگید  ولی به نظرتون بهتر نبود بگن ک یکم میخان تنها باشن؟ تا دروغ بگن؟

اگه کسی به شما این حرفو بزنه پشت بندش نمیپرسی چیزی شده؟ انفاقی افتاده؟ چرا بمن نمیگی با من راحت نیستی؟