منم گاهی دوست دارم تنها باشم همسرم فکر کنه خوابم اما تو دنبای خودم باشم
سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
🥲قراره زندگیه مشترکی داشته باشیم درداشو ب من نگه بخاد ب کی بگه پس
به دنیای خصوصی هم احترام بزاریم گلم.. همه ادمها هراز گاهی به تنها بودن احتیاج دارن حتی در حد نیم ساعت
سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
خوب اره شما کاملا درست میگید ولی به نظرتون بهتر نبود بگن ک یکم میخان تنها باشن؟ تا دروغ بگن؟
اگه کسی به شما این حرفو بزنه پشت بندش نمیپرسی چیزی شده؟ انفاقی افتاده؟ چرا بمن نمیگی با من راحت نیستی؟