manyyyy مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 344 عنوان مراقبت های بعد از عمل بینی 👃😩 1177 بازدید | 6 پست سلام .من بینیم گوشتیه دوازده روز دیگ عمل میخوام بکنم خیلی میترسم که خپب در نیاد یا ورمش نخوابه چه کارهایی واسه کم کردن ورم خوبه؟ممنون میشم راهنمایی کنید 1401/06/14 | 00:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یوحنا61 عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 781 بینی گوشتی خیلی ورم میکنه توصیه های دکترت رو کامل انجام بده . من ورمم بیش از حد بود مجبور بودم یک هفته هروز صبح فقط سفیده اخم مرغ بخورمقرص و میوه اناناس حتما بخور غذاهای نمکی و ادویه دار اصلا نخور ننک باعث تورم میشه من یک زنم که با روزمرگی هام میسازم وسعی بر خوشبخت شدن دارم
manyyyy مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 344 بینی گوشتی خیلی ورم میکنه توصیه های دکترت رو کامل انجام بده . من ورمم بیش از حد بود مج ... ممنونم 🙏🏻ورمتون چند ماه طول کشید؟
یوحنا61 عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 781 ورم بعداز عملم تقریبا یه هفته طول کشید تا خوب بشه . زیر چشمام هم ورم داشتولی در کل تا چندین ماه بینیت ورم داره که خیلی زیاد نیست ولی مشخصه که ورمه من یک زنم که با روزمرگی هام میسازم وسعی بر خوشبخت شدن دارم
manyyyy مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 344 ورم بعداز عملم تقریبا یه هفته طول کشید تا خوب بشه . زیر چشمام هم ورم داشت ولی در کل تا چندین ماه بی ... من همش استرس دارم که این ورم نخوابه یه ماه بعد عمل هم عروسی یکی از فامیلامونه حالا اون ب کنار بینی خودم زیاد بزرگ نیست میترسم بد شه 😩
یوحنا61 عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 781 من همش استرس دارم که این ورم نخوابه یه ماه بعد عمل هم عروسی یکی از فامیلامونه حالا اون ب کنار ... ببین عمل بینی همش شانسیه. من این حرفو به همه کسانی که میخوان عمل کنن میگمفرقی نمیکنه بینیت گوشتی باشه یا استخونی دکترت با تجربه باشه یا کم تجربه همش به شانسهو اینکه یکماه بعد از عمل خیلی زود هست که بخوای بری عروسی چون مراقبت باید داشته باشی . ممکنه کبودی داشته باشی. من یک زنم که با روزمرگی هام میسازم وسعی بر خوشبخت شدن دارم
مامان_صفیا عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 207 من با مشاوره پزشک 24 بینیمو عمل بعد از عمل از خدمات پرستاری استفاده کردم و تا یک هفته پرستار هر روز باهام صحبت میکرد و مراقبتهای هر روز رو بهم یادآوری میکرد. https://akharinkhabar.ir/money/10238649