2777
2789

خیلی دخالت کردن خیلییی یه نمونش مثلاحتی نزاشتن سر عروسیم کوچکترین چیز به انتخاب خودمون باشه با پول همسرم تعیین تکلیف میکردن واسم.نزاشتن خرید سر عقد یا عروسی کنم آرایشگاه برم یا آتلیه یا خیلی چیزای دیگه. همه چیز شد واسم حسرت.ازتحقیر و توهین دخالت و همه چی.یه قرون حمایت نکردن.وواقعا سرزبون دار وپرسیاستن ولی سردختراشون آنچنان برای طرف مقابل  پرتوقع بودن ک پوست طرفو باسیاست کندن این درحالی هست که واقعا من ازهرلحاظ از دختراشون درسطح بالاتری بودم.این یه نمونه خیلی کوچکش بود مثال زدم.تو زندگیمم خیلیییی زندگیو به کامم تلخ کردن بخاطر اینکه همسرم پشتم نبود و بی اهمیت به مسائل .دوستان خیلی ناراحتم ازشون ویادآوری این مسائل واقعا برام زجر آوره و من الان باردارم و میترسم باعث بشه روی بچم تاثیر بد بزاره ولی دست خودم نیست خیلی اذیتم کردن چکارکنم فراموش کنم کاراشونو ؟؟؟دعاکنید آرامش داشته باشم  وبگیدچکارکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شناختیشون این هزینه ای که پای شناخت اونا دادید

نذار برات مجدد تکرار بشه این اتفاقات ودخالتها

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند

قطعا سخته فراموش کردنش

و خب واقعیتایی هستن که اتفاق افتادن 

اول در این مورد با یه مشاور حرف بزن

و اینکه سلامت روحی و جسمی خودت خیلییی خیلی مهم تر از کارا و رفتارای اونا هست

برای خودت وقت بزار 

به خودت اهمیت بده

کارایی که دوست داری انجام بده

روحیت عوض میشه

زعفرون قاتل بچه هس اونم پسر

چ ربطی دارهه ماه بالا هیچ مشکلی پیش نمیاد و باعث میشه بچه خوشگلتر بشه این ک رحمه شما زیاد قدرت مند نیس بچه  تون همش میافته برای همه اینجوری نیس  حتی علم پزشکی هم حرف شمارو قبول ندارن 

مشكل خانواده شوهرت نيستن مشكل اول خودتون هستين كه از خواسته هاتون كوتاه اومدين و بعد شوهرت هستن كه ...

من به همسرم میگفتم مثلا فرشی ک بابات خریده رونمیخوام بیا بریم عوض کنیم ولی همسرم میگف باشه درظاهر ولی بعد باز ازش پول میگرفتن وسیله بعدی ورمیداشتن واسم.منم همش ناراحت بودم وبه همسرم اعتراض میکردم واونا هم می‌دونستن من رضایت ندارم ولی خودشونو علامه ده میدونستتن.یا میگفتن چرا باردارنمیشی میگفتم نمیخوام وباید وضع مالی‌شان خوب شه ولی دوباره وصد باره تکرارمیکردن واذیت میکردن ومیگفتن احتمالا ناتوانی  

چ ربطی دارهه ماه بالا هیچ مشکلی پیش نمیاد و باعث میشه بچه خوشگلتر بشه این ک رحمه شما زیاد قدرت مند ن ...

آره بابا یه چیزی شنیدن اصلا هم زعفران باعث سقط نمیشه من کللللی خوردم

انگاری خودمن تاپیک زدم.و یکساله قطع رابطه کردم کاااامل.

من دوست دارم قطع رابطه کنم چه میدونی تو دلم چی میگذره ولی همسرم پشتم نیست خیلی میان خونم همسرم منو به زحمت میندازه فلان غذارودرست کن و خوانوادشم واقعا شکم پرستن