2777
2789
عنوان

سوالی از روی کنجکاوی 💥💥💥

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بچه رو باهاش تمیز میکنن 

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�
افرین داریم نزدیک میشیم ب جواب 😂هرچند من جواب سوالم رو نمیدونم ولی فکر میکنم ب این مساله مربوطه .&n ...

امشب تو فیلم کلبه ای درمه آیفیلم دیدی؟  

خدایا همه مستاجرا صاحب خونه شن بی بچه ها بچه دار بی پولا پولدار
ببخشید جواب این سوالمو هم اگه میدونید بدین. قابله(ماما تجربی) از تیغ هم استفاده میکنه ؟ یا بدن خودش ...

برای بعضی ها برش لازمه ولی بعضی ها نه خودش چاک میخوره

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�

هیچ کاربردی نداره. الکیه. مگه توزایشگاه با آب جوش بچه رو به دنیا میارن؟بچه رو بعدابا آب ولرم حموم میکنن. خانومه رو بعدامیتونن با آب ولرم بدنشوبشورن. ولی به آب جوش هیچ نیازی نیست،

باب الحسین قسمت آنان که رفته اند.... باب الرضا قرار زیارت نرفته ها🥹🥹
امشب تو فیلم کلبه ای درمه آیفیلم دیدی؟    

😅

در گذشته که امکانات استریل و ضدعفونی کردن وجود نداشت، تنها و مطمئن ترین روش برای از بین بردن میکروارگانیسم های بیماری زا، از جمله ویروس ها، باکتری ها و انگل ها، جوشاندن آب بوده است. به کمک آب جوش می توان وسایل مورد استفاده در زایمان را ضدعفونی و استریل کرد.

دوم اینکه زایمان طبیعی، روندی نسبتاً کثیف و همراه با آلودگی های فراوان محیطی است که به راحتی می توانند مادر و نوزاد حساس او را بیمار کنند و حتی به یک عفونت مرگبار مبدل شوند. بنابراین برای به حداقل رساندن آلودگی های، اطراف کانال زایمان می بایست تمیز نگه داشته شود، خون و مخاط (و حتی مدفوع مادر که در حین زایمان ممکن است خارج شود) باید پاک شوند و لباس های خیس شده و ملافه ها، همگی باید شست و شو داده شوند تا بتوان دوباره از آن ها استفاده کرد. برای انجام تمامی این کارها و ضدعفونی کردن پارچه ها به آب جوش نیاز است.

دلیل سوم این است که به طور معمول مادر در حین پروسه زایمان، به دلیل فشارهای وارده، دچار ضعف، افت فشار و لرزش می شود و بدیهی که تحمل لمس شدن با هیچ چیز سردی را نداشته باشد. بنابراین پزشک یا ماما شست و شو را با داغترین آبی که مادر تحمل آن را دارد، انجام می دهد.

به علاوه مخلوط کردن آب جوش ضدعفونی شده با کمی آب سرد، شرایط مطلوبی را ایجاد می کند تا بتوان نوزاد تازه متولد شده را شست و شو داد و بقایای پرده های جنینی، مکونیوم (مدفوع نوزاد) و غیره را پاک کرد. از آنجا که بسیاری از نوزادان در ساعات اولیه زندگی نمی توانند دمای بدن خود را به درستی تنظیم کنند، بنابراین شستن نوزاد با آب سرد اقدام عاقلانه ای نخواهد بود.

و دلیل آخر در مورد کاربرد آب جوش در زایمان اینکه، وقتی زایمان پایان می یابد، مادر به شدت عرق کرده، بدن او با خون، مخاط و غیره کثیف شده و خسته است. حمام کردن با آب بسیار گرم نه تنها او را تمیز می کند، بلکه بعد از طی کردن پروسه سخت و طاقت فرسای زایمان، سبب آرامش یافتن مادر نیز می شود. فواید آب گرم به قدری زیاد است که حتی امروزه هم پزشکان نمی توانند از آن چشم پوشی کنند و می توان گفت که استفاده از حمام یا دوش آب گرم جایگاه ویژه ای را در روند زایمان به خود اختصاص داده است.

گذشته که امکانات استریل و ضدعفونی کردن وجود نداشت، تنها و مطمئن ترین روش برای از بین بردن میکروارگان ...

واو 😍

جواب تمام سوال هامو تو این آیتم گرفتم . مرسی از کامنت خوب و مفید و پرمحتواتون عزیزدلم . مرسی 🌸😘