2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان؛آیا باردارم؟!

303 بازدید | 12 پست

سلام دوستان؛

من بدون آمپول پریود نمیشدم قبلا؛ 

دوماه میشه که طبق گفته خانم تاجیک  اصلاح سبک میکنم 

ماه قبل روز ۱۲سیکلم گرفتگی زیر دل وترشح تخمک گذاری داشتم ولی دوروز بعدش چهار روز خونریزی پریود داشتم؛؛ درحالیکه پریودم ۷روزه است نفهمیدم چرا اونموقع خونریزی داشتم 

الانم ۱۴روز از اون خونریزی گذشته ودوروز هست که  پایین کمرم به شدت درد میکنه تا پاهام میکشه ترشحات  شبیه به تخمک گذاری هم داشتم گاهی وقتا هم وقتی دولیوان اب میخورم چند دقیقه حالت تهوع میگیرم و گاهی سرگیجه میگیرم 

نظرتون چیه؟ممکنه علامت بارداری باشه؟؟

من اصلا بدون امپول پریود نمیشدم پس علت اون خونریزی ۴روزه اونم وسط سیکل چی بود!؟

اگ منظورت لکه لانه گزینی هست ک اون شبیه پریودی نیست فوقش یکی دوروز لکه بینی محدوده...

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
اگ منظورت لکه لانه گزینی هست ک اون شبیه پریودی نیست فوقش یکی دوروز لکه بینی محدوده...

اونو میدونم که لانه گزینی نبوده چون زیاد بود مثل زمانی که پریود میشدم ولی فقط۴روز بود؛؛ کنجکاوم که علتش چی بوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونو میدونم که لانه گزینی نبوده چون زیاد بود مثل زمانی که پریود میشدم ولی فقط۴روز بود؛؛ کنجکاوم که ع ...

منم تنبلی تخمدان دارم .خوب همینه پریودیها نامنظمن.معمولا همون 4/5روزه هم مدتش

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

اگ قرص مصرف میکنی علت دلدردلتم همون قرصاس منم اینطورم الان.تازه همش حس میکنم ی چیزی تو شکمم وول میخوره عین زمان بارداری

منم تنبلی تخمدان دارم .خوب همینه پریودیها نامنظمن.معمولا همون 4/5روزه هم مدتش

من فقط با امپول یا قرص پروژسترون پریود میشدم اگه نمیزدم اصلا پریود نمیشدو ولی اون ماه اصلا دارو نخورده بودم طبق روال همیشه باید قطع میشد پریودم 

و اینکه من همیشه پریودام۷روزه است

اگ قرص مصرف میکنی علت دلدردلتم همون قرصاس منم اینطورم الان.تازه همش حس میکنم ی چیزی تو شکمم وول میخو ...

نه من دارو نمیخورم  ۵۰روزی میشه که قطع کردم دارو رو

پیج فلورا تاجیک رو دنبال کن من پیش شاگرداش  پرونده دارم خیلیا نتیجه گرفتن  

من حتی بدون رژیم سخت ۴کیلو وزنم کم شد این مدت

من فقط با امپول یا قرص پروژسترون پریود میشدم اگه نمیزدم اصلا پریود نمیشدو ولی اون ماه اصلا دارو نخور ...

منم دوماه پروژسترون خوردم . هب میگم ک نامنظمه

نه من دارو نمیخورم  ۵۰روزی میشه که قطع کردم دارو رو پیج فلورا تاجیک رو دنبال کن من پیش شاگرداش ...

منم وزنم الکی کم شد نمیدونم دلیلش این قرصا بود یا نه😅حالا یه تست بده خودت مطمعن بشی

فعلا زوده میخوام نخوره تو ذوقم  میزارم دوهفته دیگه تست میزنم😅

من این ماه چهارتا زدم منفی شد . انشاالله تو مثبت یشه😅

من این ماه چهارتا زدم منفی شد . انشاالله تو مثبت یشه😅

مرسی عزیزم انشالله دوتامون زودی مامان بشیم😍

من حس میکنم راه درستشو پیدا کردم خودم متوجه تغییرات بدنم دارم میشم انگار😍