2777
2789
عنوان

اگه یکی میتوانستی از زندگیت حذف کنی اون کی بود.چرا؟🙄😎

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😶😶😶

؟؟؟ تعجب نداره که.مسبب بدبختی هام و فقر و نداریم هست.

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
من یه گزینه خوب دارم قبلا خیلی ارزوی حذف یکیو می کردم بعدا دیدم خدا به نظر ما کاری نداره . کار خودشو ...

در اون که شکی نیست

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
در اون که شکی نیست

اره قبلا خیلی انرزی میزاشتم نفرینش میکردم . اما دیدم خدا به نفرینامون کاری نداره 

مگر فیزیکی وارد عمل میشدم 😅🗡️🗡️🗡️⚔️⚔️⚔️⚔️🗡️

هرگز دلی را نشکن که دلت خواهد شکست..
اینطوری فکر میکنم آدمی که قراره حذف بشه عزیز یه نفره ، و من نمیخوام عزیز یه نفرو ازش بگیرم

دقیقا درسته

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
اره قبلا خیلی انرزی میزاشتم نفرینش میکردم . اما دیدم خدا به نفرینامون کاری نداره  مگر فیزیکی و ...

نفرین نکن من شنیدم نفرین برگشت داره به خود ادم