2777
2789

تازه عروسی کردیم چند ماهی میشه شوهرم همش دوس داره خانوادش دعوت کنیم شام یا ناهار بیان در حالی که یکبار نمیگه بریم خونه مامانت اینا... دیشب شام خونمون بودن الان میگه بریم خونه بابام منم قبول نکردم قیافه گرفته بود بهم گفت که باباش رفته فرش خریده برا دخترش ۳ تا (کلا خانوادگی حتی شوهرم اهل پز دادن هستن) منم از روی راحتی و شوخی گفتم حالا چک هارو پر شدنی میگم همینو گفتم شوهرم شروع کرد مگه بابای من نداره فلانه چیه تا الان چیو چکی خریده ... منم ناراحت شدم میگه جوابتو دادم تلخ حرف نزنی والا باباش اومده خونمون با قیافه میگه برا دخترم وسایلاش همه رو دیجیتالی گرفتم و فلان .میان خونمون کلی تیکه بارم میکنن ولی بازم پسرش هوای اونارو داره در حالی که مامانم گرونترین وسایلارو گرفته برام هیچ کدومو برا دخترش نگرفته ادعا داره ۳۰۰ م جهاز گرفتم😏

فرش دستبافت رو اکثرا چکی میگیرن شما درست گفتی

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

هبچ وقت خانواده شوهرتونو جدا نکنید از خودتون که هی بگید طرف اونه سعی کنید هر دو خانواده دیگریو مثل خانواده خودش بببنه احترام بزاره هر کسیم اخلاق بد خودشو داره باید بسازین دیگه الکی دعوا درست نشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هبچ وقت خانواده شوهرتونو جدا نکنید از خودتون که هی بگید طرف اونه سعی کنید هر دو خانواده دیگریو مثل خ ...

اخه اونا به فکر این نیستن این داره به خاطر اونا جون میده منم حرصم در میاد از این کاراش اونارو دیدنی من انگار اصلا نیستم

عوضش من اینقد دوس دارم هرشب هرشب خونه مادرشوهرم باشم اما شوهرم شبا زود میخوابه جایی نمیتونیم بریم کسی هم نمیاد 

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)
عوضش من اینقد دوس دارم هرشب هرشب خونه مادرشوهرم باشم اما شوهرم شبا زود میخوابه جایی نمیتونیم بریم کس ...

منم دوس دارم مهمون بیاد بریم ولی اینا زبونشون تلخه همیشه باید به ادم تیکه بندازن بخاطر همین منم اصلا خوشم نمیاد حتی ببینمشون