2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه بیاین لطفا

145 بازدید | 23 پست

(بچه خواهرمه)بچه ی شیش سالمون هر سری میره پارکینگ با دوستاش بازی کنه با همه دعوا میکنه و خیلی عصبیه و داد و بیداد میکنه ابرومونو برده تو ساختمون

با بچه ها هم بازی میکنه جلوی چشمشون وسیله هاشونو بر میداره و پس نمیده کلی میان جلو در خونه و بازم نمیده با زور و کتک میده از کیفامون پول میدزده میره از لوازم تحریری دزدکی جنس میخره خواهرمم کارش یه طوریه که حتما باید بچه رو بیاره بذاره خونه مامانم مامانمم دیگه اعصابش نمیکشه این بچه دزده ابرومونو تو در و همسایه برده چیکار کنیم باهاش بخدا اعصابمون داغون شد

خواهش میکنم کمکمون کنید مامانا

از دل نرفت آنکه از دیده برفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دزد چیه بچست و نتیجه ی تربیت اشتباه خانوادشه ببرش مشاور

اخه تو خانوادش هیچ کس دستش کج نیست این حتی مغازه هم میره وسیله هارو قایم میکنه میاره بعدا با هزار تا ابرو ریزی میبریم پس میدیم

از دل نرفت آنکه از دیده برفت

بهتره بره پیش مشاور کودک .

و اینکه خیلی منعش نکنید وقتی کار بدی رو انجام میده انقد هی نکن نکن نکنید .با یه کار دیگه سرگمش کنید که اونو فراموش کنه . 

یا یه جدول بکشید بگید هر بار کار بدی انجام بدی اینجا علامت میزنم بشن مثلا پنج تا از یه چی محرومش کنید جریمه شه

نمیشه بخدا منو میزنه مامانمو میزنه خودشو میزنه در و دیوار ماهم میفرستیمش راحت شیم

خواهرت باشوهرش دعوا میکردن؟

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ممنونم عزیزم🤍🌹

بچرو بردار ببر پارک اونجا انرژیشو خالی کنه بعدا بیارین خونه خسته بشه  نذارین بابچه های توپارکینگ بازی کنه 

میتونین توکلاس ورزشی یا ژیمناستیک ثبت نام کنین انرژیشو اونجا تخلیه کنه اومد خونه کاری باشمانداشته باشه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

تا جایی که من میدونم خیلی باهم مشکل ندارن اما با این بچه زیاد دعوا میکنن احتمالا برا همین عصبی شده

بدبارش اوردن یکی دعوا کرده یکی لوسش کرده شده این