2777
2789

دایی من خونه خریده ولی یکم پول کم داره زنگ زد به مامانم که بهش پول بده مامانمم گفت ما فعلا تو زندگی خودمون موندیم اگع داشتیم میدادم بعدش باز زنگ زده به برادرم گفته تو پول بده برا خونه میخام داداشمم گفته من به زور دارم خرج زن بچمو میدم ندارم به اقا برخورده کلی به بابام فحش داده که مثلا فکر میکنه بابام میگه بهش پول ندیم در صورتی کع بابام اصلا اینجور ادمی نیست حتی یه دشمنشم اگه بتونه کمک میکنه 

حالا نمیگه قرض بده پس میدم میگه پول میخام و بار ها به بهانه های مختلف از مامانم داداشم اینا پول گرفته ولی پس نداده به روی خودشم نمیاره🙄 خوب زوره به کسی پول قرض بدی دیگه هیچ وقت پس نده 

حتی من خانوادم وقتی پدربزرگم فوت شد مسافرت خارج از کشور بودیم چون ایران نبودیم نتونستیم تا سوم پدربزرگم برگردیم بعدش رسیدیم رفتیم روستا این دایی من یک رفتاری تو خونه راه انداخت که کل روستا فهمیدن رو به مادر من تو از قصد رفتی مسافرت کع خرج مراسم پدرتو ندی اخه ربطی نداره مامان بنده خدای من از کجا باید بدونه پدرش...  

حالا هنوز سال بابابزرگم نشده اومده خونه ما با کلی دفتر خودکار اومده جلو مامانم من انقدر خرج کردم شما باید این پولو به من پس بدین در صورتی که برای پدرش خرج کرده 

بعد سری سر بحث ارث میراث باز کرده میگه خونه بابا زمیناش مال منه یدونه باغ میمونه اون واسه مامانم بقیه خاله هام داییام 😐😑💔 واقعا اعصاب ادم بهم میریزه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما کلا دختر وقتی شوهر کرد اگر خودش شاغل باشه و به دلخواه خودش واسه پدر و مادر خرج میکنه وگرنه رسممون اصلا پول داماد قبول نمیکنیم دیگه اگر خرج فاتحه باشه که دیگه حتمی بر گردن پسر خانواده اس نه دختر🤦🏻‍♀️

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 
ما کلا دختر وقتی شوهر کرد اگر خودش شاغل باشه و به دلخواه خودش واسه پدر و مادر خرج میکنه وگرنه رسممون ...

خوب ماهم همینجوری هستیم دختر نمیاد خرج مراسم بده چون پول شوهرشه 

ولی داییم میگه داماداش تا الان خوردن حالا بیان پول مراسم روبدن اصلارو مخه😑💔