دایی من خونه خریده ولی یکم پول کم داره زنگ زد به مامانم که بهش پول بده مامانمم گفت ما فعلا تو زندگی خودمون موندیم اگع داشتیم میدادم بعدش باز زنگ زده به برادرم گفته تو پول بده برا خونه میخام داداشمم گفته من به زور دارم خرج زن بچمو میدم ندارم به اقا برخورده کلی به بابام فحش داده که مثلا فکر میکنه بابام میگه بهش پول ندیم در صورتی کع بابام اصلا اینجور ادمی نیست حتی یه دشمنشم اگه بتونه کمک میکنه
حالا نمیگه قرض بده پس میدم میگه پول میخام و بار ها به بهانه های مختلف از مامانم داداشم اینا پول گرفته ولی پس نداده به روی خودشم نمیاره🙄 خوب زوره به کسی پول قرض بدی دیگه هیچ وقت پس نده
حتی من خانوادم وقتی پدربزرگم فوت شد مسافرت خارج از کشور بودیم چون ایران نبودیم نتونستیم تا سوم پدربزرگم برگردیم بعدش رسیدیم رفتیم روستا این دایی من یک رفتاری تو خونه راه انداخت که کل روستا فهمیدن رو به مادر من تو از قصد رفتی مسافرت کع خرج مراسم پدرتو ندی اخه ربطی نداره مامان بنده خدای من از کجا باید بدونه پدرش...
حالا هنوز سال بابابزرگم نشده اومده خونه ما با کلی دفتر خودکار اومده جلو مامانم من انقدر خرج کردم شما باید این پولو به من پس بدین در صورتی که برای پدرش خرج کرده
بعد سری سر بحث ارث میراث باز کرده میگه خونه بابا زمیناش مال منه یدونه باغ میمونه اون واسه مامانم بقیه خاله هام داییام 😐😑💔 واقعا اعصاب ادم بهم میریزه