2777
2789

سلام اول بگم گوشیم.تایپش. مشکل داره خرابه.جای.فاصله نقطه میزارم.هی نگین.چرانقطس همش.....من بالای خونه مادرشوهرمینامیشینم یروزشنیدم.خواهرشوهرومادرشوهرم.درموردمنوپسرم.که.شلوغی میکنه.حرف.میزنن.ناراحت.شدم.به.شوهرم.گفتم.باهاشون.حرف زد.وقهرکرددیگه.الان.سه.ماهه.قهریم.اینم.بگم.ازاولش.هرکی.توخونوادش.بهم.بداخلاقی.میکردباهاش.میکنه.حرف.میزنن.ناراحت.شدم.به.شوهرم.گفتم.باهاشون.حرفبرخوردمیکرد

خدایااگه.صلاح میدونی بحق دردانه کربلارقیه.سه ساله به منم یه دختربده. پسرمم.خودت  حفظش.کن پشت وپناهش باش آمین یارب العالمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرش و متوجه نشدم همسرتون هم قهره

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

دوس ندارم همسرم همیشه سعی کرده جو رو اروم نگه داره هر دو طرف رو نگه داره هیچکدومو به هیچکدوم ترجیح نداده کلا مردی که همسرشو به مادر و پدر ترجیح بده چندان مورد قبول من نیست البته برعکسشم همینطور ها باید تعادل رو برقرار کرد

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

اولویت همسرم هستم 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
اخرش و متوجه نشدم همسرتون هم قهره

عزیزم.گفتم.طرف منومیگیره

خدایااگه.صلاح میدونی بحق دردانه کربلارقیه.سه ساله به منم یه دختربده. پسرمم.خودت  حفظش.کن پشت وپناهش باش آمین یارب العالمین 
شوهر من اینجوریه تصمیم دارم مستقل شم بعد جدا بشم

اره عزیزم هرچه زدوتر

عزیزم.گفتم.طرف منومیگیره

خوب ایرادش چیه 

چون توی ساختمون هستین باید ی جوری باشه ک نه خانوادش رنجیده خاطر بشن نه شما