2777
2789
عنوان

کسی که میمیرم براش یکی دیگه رو میخواد😭 حالا چیکار کنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 61 پست
ولی قبلا که با هم حرف زده بودیم بعدش گفت که خیلی از صحبت کردن با من لذت برده و دختر خوبی به نظرش میا ...

خب اون موقع باهاش حف میزدی دیگ ‌. قلبت پاک باشه خدا هم آدم پاکی قرار میده تو زندگیت اگ با این نشد بدون ک خدا نمیخاد اذیت شی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اانشالله ک اونجور ک میخای شه چی نوشت حالا جواب نداده؟

واییی نوشته متاهله پرسیدمش شغل همسرش چیه تا جواب بده😢😢

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
رابطشون مجازیه یا همو می‌شناسند و واقعیه؟ اگه‌مجازیه جدی نگیر  خودتم بیخیالش شو پسری که هرجا ...

ممنونم که هستین و باهام حرف میزنین

خب اون موقع باهاش حف میزدی دیگ ‌. قلبت پاک باشه خدا هم آدم پاکی قرار میده تو زندگیت اگ با این نشد بد ...

خب پس اذیت های الانم چی؟ 

گلممممممم تو الان خیلی خیلی جوان هستی برای ازدواج  و فرصت های بی شمار هم خواهی داشت  سعی کن که باور کنی که کسی را که تو دوست داری الزاما تو را برای ازدواج دوست نداشته باشه  ولو اینکه تو زیباترین زن دنیا باشی   زندگی بسیاری از افراد مشهور را بخوان مثلا رونالودر زن اصای و واقعی ش کی هست  چگونه شخصیتی در زمانی که مجرد بوده داشته      گلمممم بپزیر که علف باید به دهن بزی خوش باشه   تو هم فرکانس این شخص نیستی  ان شالله بهترین و شایسته تزین فرد در مسیر زندگیت به سادگی پیدا بشه 

بهت ابراز علاقه اینا کرده بود؟خیلی سخته آدم قلبش از تو سینش میزنه بیرون

نه فقط گفت که از نظرش خیلی دختر عاقل و فهمیده و پاکی هستم 

گلممممممم تو الان خیلی خیلی جوان هستی برای ازدواج  و فرصت های بی شمار هم خواهی داشت  سعی ک ...

اگه فرامش نکنم چی؟ اینجا سن ازدواج از 20 تا 25 ساله😳😳😳همین الانم دارن بهم میگن

تو تنها کسی نیستی که به این درد دچاری  من خودمم زخم خورده هستم میتونی تاپیکمو بخونی  هیچ ...

تونستی فراموشش کنی؟...خیلی گناه دارم مثلا فکر کردم بعد قربانی تجاوز شدنم خدا بیشتر هوامو خواهد داشت...اما همش بدبیاری و مریضی و شکست تحصیلی عاطفی😳😳😳😔

اگه فرامش نکنم چی؟ اینجا سن ازدواج از 20 تا 25 ساله😳😳😳همین الانم دارن بهم میگن

عزیزم من یکی از تاپیکهات که موضوع خاصی داشت رو خوندم... میخوای شماره روانپزشک بهت بدم. مشاوره خانواده و ... هم میده.اینترنتی توی واتساپ... میگن کارش خوبه . نه اشنامه نه همشهریمه. هیچی . خانمم هست. نکرانت شدم عزیزم

من خودمو بهش نشون نداده بودم اون دختره زشته بخدا...باور کن از ته ته دلم دوسش داشتم الان حتی نمیتونم ...

من فقط میدونم که باید کسی رو بخوام که منو میخواد

من تحمل ندارم کسی رو بخوام ولی اون دست رد بهم بزنه اینجوری آب میشم میرم تو زمین