2777
2789
عنوان

کسی که میمیرم براش یکی دیگه رو میخواد😭 حالا چیکار کنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 61 پست
عزیزم من یکی از تاپیکهات که موضوع خاصی داشت رو خوندم... میخوای شماره روانپزشک بهت بدم. مشاوره خانواد ...

تحت نظر روانپزشک و روانشناس هستم...تروخدا به دلم دعا کن...دعا کن برام که از اکسیژن بیشتر میخوام

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبینش به این فک کن که اون از تو متنفره اصلا اگه مجبوری ببینیش بهش بگو سلام برادر😒😒😒

ممکنه یه وقتی بتونم قلبمو ازش پاکه پاک کنم؟

باشه فدات بشم چشم. خدا بزرگه. نگران نباش اوضاع خیلی بهترازقبل میشه به امید خدا...  

خواهش میکنم فراموشم نکن و برای دلم دعا کن که هیچ دارو سلاح یا امیدی جز دعا ندارم

صد در صد میتونی من کسی رو که میخواستمش ومیخواست منو فراموش کردم مال شما که یکطرفه ام هست 

ممنونم که اومدی❤❤❤

متوجه نمیشم پسری به دختری بگه تو عاقلی بعد دختره عاشقش بشه؟؟؟؟؟؟تو مجازی پسرا روزی باهزار نفر چت میک ...

نه بیشتر از این جمله بود یه جورایی دوست اجتماعی که نه ولی نمیدونم چطوری بگم 

خواهش میکنم فراموشم نکن و برای دلم دعا کن که هیچ دارو سلاح یا امیدی جز دعا ندارم

خیالت راحت اصلا فراموشت نمیکنم ان شاءالله💕💕💕

زیادم پیگیر این پسره نباش . من دوستم عاشق یه پسری بود ولی دختره مثبت بود و با هم چند وقتی ی بار سلام علیک داشتن فقط! پسره هم فقط ب چشم یه دختر سنگین و خوش اخلاق به دختره نگاه میکرد.خیلی هم دختر باز بود و...  ولی اخرش از همین دختر درخواست ازدواج کرد .. اما خب دختره دیگه نخواستش و ردش کرد. میخوام بگم خوشش بیاد خودش میاد اونم موقعی که تو اصلا حواست نیست و برات مهم نیست... تو فقط به خودت برس و سنگین باش و خوش اخلاق و درگیر درس و کار باش که موفق باشی و بُلد بشی..خودتم قایم نکن ازش . اگر ارزشش و داشته باشه و ادم خوبی باشه خودش میاد سراغت...

در کل هیچ پسری ارزش هیچی رو نداره😂

خیالت راحت اصلا فراموشت نمیکنم ان شاءالله💕💕💕 زیادم پیگیر این پسره نباش . من دوستم عاشق یه پسری ب ...

ممنونم از لطفت خواهر نداشته ی من❤💜