2777
2789
عنوان

خانمای شمالی بیاین سوال دارم

129 بازدید | 13 پست

اخرهفته میخواستیم بریم شمال زده کل اخرهفته بارونه

اونایی ک شمال زندگی میکنید یعنی همش بارون تند میاد؟بعنی نمیشه از ماشین پیاده شد بیرون رفت؟😢

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک کل هفته پیش شمال بودم‌دریغ از یک قطره بارون هوای دم دار شرجی گرم گرونی و قیمتام وحشتناک بالا بود فرار کردیم 

درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️

ما هفته پیش بودیم زهر آفتاب گرفتیم.همش دعا میکردم بارون بیاد

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
خوبه هوا والا الان😂😂

نمیدونم تو گوشی زده از چهارشنبه بارونه 😩

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰
من ک کل هفته پیش شمال بودم‌دریغ از یک قطره بارون هوای دم دار شرجی گرم گرونی و قیمتام وحشتناک بالا بو ...

منم .دلم لک زده برای بارون برگشتیم جنوب😢

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
من ک کل هفته پیش شمال بودم‌دریغ از یک قطره بارون هوای دم دار شرجی گرم گرونی و قیمتام وحشتناک بالا بو ...

واقعا😐 خیلی وقته نرفتم 

ما هفته پیش بودیم زهر آفتاب گرفتیم.همش دعا میکردم بارون بیاد

نگو بارون باشه نمیشه پیاده شد جایی رفت اصن 

واقعا😐 خیلی وقته نرفتم 

اره بابا مثلا ما پارسال رفتیم بابلسر خونه ها لب آب شبی ۳۰۰ ۴۰۰ بود اما مسال زیر ۱۵۰۰ دو تومن نبود هیجا

درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️
اره بابا مثلا ما پارسال رفتیم بابلسر خونه ها لب آب شبی ۳۰۰ ۴۰۰ بود اما مسال زیر ۱۵۰۰ دو تومن نبود هی ...

بارون و گرونی 

دارم منصرف میشم ازرفتن😂