2777
2789
عنوان

ب نظرتون فرزند پسر بهتره یا دختر؟

6510 بازدید | 80 پست

ب نظر خودم دختر بهتره پسر زن بگیره دیگه خانواده نمیشناسه ولی دختر هرجام بره خانواده اش یادش نمیره و اولویت اولشه شمام این نظرو دارین؟

بنظر من فرزند سالم و صالح خوبه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

انسان مهمه ولی من خودم با دختر بهتر میتونم کنار بیام

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم و از خانوادم دوری میکنم

ربطی نداره

بچه هرچی باشه شکر کنید

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

دقیقا اااا، اولن ک از هرچی بچه اس متنفرم ولی دختر شیرین تره

«ما همه مان میتوانیم دردی را تاب بیاوریم که علتش انسان بودنمان است؛ اینکه از گوشت و خون ساخته شده ایم،فانی هستیم و محکوم به مرگیم.اما نمیتوان با رنجی کنار امد که انسانی با خونسردی بر همنوع خود تحمیل میکند.»❤

تربیت و ذات بچع ارتباط خاصی ب جنسیتش ندار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بنظرم حضرت فاطمه و امام علی هردو بنده های خدا هستند...و هرکدام از نظر تقوا پیش خدا عزیزترند نه جنسیتشون...

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔