2777
2789

پرولاکتینم ۳۹ هست رنج نرمالش۲۶ماه دیگه انتقال جنین دارم فقطم یه جنین دارم همه میگن پرولاکتین بالا باعث سقط میشه به دکترم کیگم میگه تو کاری نداشته باش حالا بگید من چکارکنم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متوجه نشدم یعنی چیکار میخوان بکنن

یعنی میخان جنین انتقال بدن اما پرولاکتینم بالاست قرص و دارو‌نداده بیاد پایین

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

به دکترت اعتماد کن

آخه تو نت همه جا نوشته پرولاکتین بالا باعث سقط جنینه اما نمیدونم چرا این دکترمن برا من قرص و دارو نداده بیاد پایین من همین یدونه جنینو دارم

آخه تو نت همه جا نوشته پرولاکتین بالا باعث سقط جنینه اما نمیدونم چرا این دکترمن برا من قرص و دارو ند ...

نت الکیه قبول نکن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نت الکیه قبول نکن

یعنی یبار دیگه قبل انتقالم نرم به دکترم بگم که پرولاکتینم بالاست

آخه تو نت همه جا نوشته پرولاکتین بالا باعث سقط جنینه اما نمیدونم چرا این دکترمن برا من قرص و دارو ند ...

عزیزم نگران نباش. پرولاکتینت خیلی بالا نیست. خیلی از پزشکا برای این رنج پرولاکتین دارو تجویز نمیکنن. اگه میخوایی دوران بارداری خوبی پشت سر بزاری اول اینکه به پزشکت اعتماد داشته باش و بعدم به خودت استرس نده🌼

اول بهت دارو میدن میاد پایین بعد انتقال میدن. منم‌همینجوری بودم مرولاکتینم‌کنترل شد با دارو نگران‌نب ...

خب ببین من یه هفته پیش تخمک‌کشی کردم بهم گفت این ماه که پریود شدی نه ماه دیگه روز دوم بیا گفتم انتقالم کی هست گفت دوهفته بعذش الان باید دارو میداد دیگه؟یعنی من از الان تا دوماه دیگع نمیرم دکتر بعد که میرم دوهفته بعدش انتقالمه بهم قرص بده تو این دوهفته درست میشه؟

عزیزم نگران نباش. پرولاکتینت خیلی بالا نیست. خیلی از پزشکا برای این رنج پرولاکتین دارو تجویز نمیکنن. ...

توکل برخدا

آخه من کلن یدونه جنین دارم بخاطر همون نگرانم میگم نکنه این یه دونه طوریش بشه

خب ببین من یه هفته پیش تخمک‌کشی کردم بهم گفت این ماه که پریود شدی نه ماه دیگه روز دوم بیا گفتم انتقا ...

ببین واسه پرولاکتین باید زیر نظر متخصص غدد باشی حتما. بهت دارو میده تا دو هفته قبل انتقال باید مصرف کنی. من خودم چند ماهی دارو مصرف‌کردم پرولاکتینم نرمال شد دو هفته قبل انتقال قطع کردم. واسه من ۴.۵ ماهی فاصله بود بین‌تخمک کشی و انتقال باز شرایط هرکسی فرق داره برو متخصص غذد ببین نظرش چیه.

ببین واسه پرولاکتین باید زیر نظر متخصص غدد باشی حتما. بهت دارو میده تا دو هفته قبل انتقال باید مصرف ...

خب شما هم دکتر خودت نگفت دارو بخوری که رفتی پیش غدد؟

خب شما هم دکتر خودت نگفت دارو بخوری که رفتی پیش غدد؟

تو مرکزی که من‌آی وی اف کردم هرکسی مشکلاتی از قبیل پرولاکتین‌ و دیابت ومشکلات هورمونی و ... داشته باشه میفرستن پیش متخصص غدد. دکتر‌زنان اصلا دخالتی نمیکنه تو اون مسایل.