2777
2789
عنوان

چجوری فریلنسر بشم

1230 بازدید | 12 پست

سلام من میخوام فریلنسری رو شروع کنم ولی اصن نمیدونم از کجا شروع کنم کارفرما ها پروژه هم نمیدن برام کسایی که تجربه شو داشتن کمکم کنن از کجا شروع کنم و اینکه درامدش خوبه.خیلی به کار احتیاج دارم ممنون.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت رو نفهمیدم یعنی چی چه رشته ای منظورم شغل فریلنسری بود که کار تو خونه هست

عزیزم در چه زمینه ای میخوای کار انجام بدی ؟! رشته ی حوزه کاریتون چیه ؟!

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
در زمینه تایپ،گویندگی،تولید محتوا دوره هاشم دیدم فقط نمیدونم از کجا شروع کنم

یه پیج اینستاگرام باید بزنی بر اساس همین محتوایی که داری میگی پیجتو بالا ببری که ببینی ایا اموزش هات موفقیت امیز بوده یا نه 

بعد وقتی پیجت بالا بره مشتری خود به خود جذب میشه

یه پیج اینستاگرام باید بزنی بر اساس همین محتوایی که داری میگی پیجتو بالا ببری که ببینی ایا اموزش هات ...

نه پیج لازم نیس سایت های فریلنسری هستن که کارفرما برات پروژه میده توهم انجام میدی ولی من تازه کار شما تو این سایت ها تاحالا کار کردین؟

نه پیج لازم نیس سایت های فریلنسری هستن که کارفرما برات پروژه میده توهم انجام میدی ولی من تازه کار شم ...

من ثبتنام کردم ولی هزینه ی کارشون خیلی پایینه 

من رشتم معماری عد من طراحی دلان خونه ویلایی و مثلا ۲۵۰۰ میگیرم توی سایت فریلنسری ۶۰۰ بود که ۱۵۰ باید به سایت میدادی و خب برای من زور اینجوری کار کردن 

از پیج بیشتر نتیجه گرفتم 

عزیزم من خودم فریلنسر هستم سالهاست ازش درامد دارم. شما چه کارهایی بلدی؟ تا بگم کجا بهتره ثبت نام کنی ...

سلام میشه توضیح بدی باید چجوری ثبت نام کنم واقعا بدرد میخوره یا نه؟

خدایا هزاربار شکرت منو لایق داشتن دو تا فرشته دونستی کمکم کن ب نحو احسن دخترامو تربیت کنم👨‍👩‍👧‍👧