2777
2789
عنوان

کالاف دیوتی مبایل🙂

110 بازدید | 14 پست

سلام😁خوبین؟

اگه کالافی هستین آیدی تونو بدین که بیشتر دوست شیم و بازی کنیم 😀اگر هم از دوستان آشنایان خانواده تون کالاف داشت، اگه دوست داشتین آیدیش رو بدین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم بازی میکنع دلم میخواد حذفش کنم هوففففففف

من و شوهرم جفتمون پابجی بازی میکنیم عاشقشیم😂ولی وقتی یکیمون نباشه اون یکی بازی نمیکنه فقط با هم بازی میکنیم حالا دو هفته ست شوهرم نیست و شرایط بازی کردن نداره منم بازی نکردم

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
مغزمو خورد بس بازی میکنه😑😑😂😂

واسه همین میگم تو هم نصب کن😂نصب کنی خوشت میاد

ببین من خودم قبلا این مدلی بازی جنگی دوست نداشتم فقط ماشینی و مسابقه و..... ولی الان این جنگی هارو بیشتر از ماشینی دوست دارم😂خیلی هیجانش بیشتره. 

تو کالاف میتونی کلی دوست پیدا کنی باهاشون بازی کنی حرف بزنی چت کنی و خلاصه اینکه خیلی کیف میده 😀بازی‌اش خیلی خوبهههههه.اگه نصب کردی دوست داشتی بیا اینجا آیدیت رو بنویس که بهت اد فرند بدم😍