هرچی کلاسش بره بالاترردفتررو مداد و خودکار بیشتری میخواد
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
من رشت هستم دخترم مهد میده مهر ماه ۴ سالش میشه یه سری لوازم احتیاج داشت دیروز معلمش لیست داد راسته کتاب فروشها رفتم براش خریدم خیلی شلوغ بود خانواده ها داشتن برای بچه ها لوازم تحریر میخریدن
من زیاد نمیخرم..بعضیا رو دیدم میگن در سال ۵۰ تا مداد و پاک کن و ....میخرن..تعجب میکنم
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
۷ ۸ تا دفتر نقاشی و ۵ ۶ تا ست مداد رنگی و تراش خریدم
کیف و جامدادی یه دونه کلا چون سالم میمونه
دفتر رنگ آمیزی هم دوتا گرفتن فقط
و همچنان هم میخرم براش
برای پسرم که علاقه ای نداره کلا یه ست کامل خریدم و تمام
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
آخر دیگه پاره میشه که ازش میگیرم میگم بسه بریم فروشگاه یکی دیگه بردار😂
ولی مداد رنگی خیلی خراب میکنه گم میکنه،میشکنه،ولی یه خودکار بده بهش تا ته جوهرش و مصرف میکنه
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔