2777
2789
عنوان

بهم گفتن تو قیافت...

240 بازدید | 27 پست

من بیست و شش سالمه. آدم خشنی نیستم و اعتماد بنفسم بالا نیست. امروز مدیر عامل شرکتی که براشون کار میکنم به همکارم گفته قیافش دیسیپلین نداره . واقعیتش ناراحت شدم. نمیدونم واقعا دیگه باید چکار کنم... نمیدونم بیبی فیس هستم ولی خوب من موهامو رنگ کردم که سنم بیشتر نشون بده و مثل بچه ها لباس نمیپوشم... دیگه نمیدونم چکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا سعی داری خودتو بخاطر حرف بقیه تغییر بدی خودتو همین جوری ک هستی دوست داشته باش خب چهره دیسیپلین نداره ک نداره. همیشه یه جوری رفتار کن کسی به خودش اجازه نده راجبت صحبت اضافی کنه

دیسیپلین ربطی به رنگ‌مو نداره تو صورت ادماس

خوب من صورتم چون بیبی فیسه من تصمیم گرفتم یکم سنم بیشتر دیده بشه و برای این اینکارو کردم. ولی خوب برای اون دیگه نمیونم چکار کنم؟ 

چرا سعی داری خودتو بخاطر حرف بقیه تغییر بدی خودتو همین جوری ک هستی دوست داشته باش خب چهره دیسیپلین ن ...

نه صحبت اضافی نبوده تصمیم داشتن کارمو تو شرکت عوض کنن با اینکه از لحاظ مهارتی و نرم افزاری کاملا با این کار وفق دارم اما مدیر عامل شرکت از انتخاب من صرف نظر کردن و گفتن فیسش دیسیپلین کافی برای این نداره... 

باید اعتماد به نفس داشته باشی اوکی 

راه های افزایش اعتماد بنفس رو نمیدونم... بارها تو اینترنت مقاله و اینا خوندم اما همشون یه سری چیزای سوری هستش که بنظرم سطحی و چیزی رو درست نمیکنه

راه های افزایش اعتماد بنفس رو نمیدونم... بارها تو اینترنت مقاله و اینا خوندم اما همشون یه سری چیزای ...

اعتماد بنفسو درون خودت پیدا کن نه بیرون خودتو دوست داشته باش تو معجزه ی خدایی

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
صورت چه ربطی به اقتدار داره رفتار و حرکت ادم اقتدار رو نشون میده😐

نه طرز لباس پوشیدن و فرم صورتم مهمه اقتدار باید تو چشمای آدم باشه... مثلا استایل رسمی تر آدمو مقتدر تر نشون میده... متوجه منظورم شدی؟ من رو استایلم کار کردم سعی میکنم آرایشم خیلی دخترونه تر نباشه ولی واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم... صدا مثلا... صدای من معمولا اون دیسیپلین رو نداره... و من واقعا نمیدون مچکار کنم... شاید بیشتر به درد معلم شدن میخورم میدونی چجوری؟