2777
2789

مامانها بچم الرزی شدید داره از هست ماهگی به دلیل افت شیر برای رزیم مجبور شدم کلا شیرخشکیش کنم اونم یه دفعه چون تجربه نداشتم یه دفعه به حرف پدرو مادرم شیررو قطع کردم آنوقت بچم مجبور شد شیرخشک تلخ مخصوص الرزی بخوره از لحاط روحی هردو به شدت آسیب دیدیم هم من هم بچم با اینکه یک سال و دوماهشه هنوزم دنبال سینه مادر میگرده خیلی بهم ریخته شدم خیلی گریه کردم روزها می اومدم اداره فقط گریه گریه گریه 

الان بچم پیش مادرم نگه میدارم از خواب صبحش زده میشه چون ناچارا از ساعت ۶ صبح بیدار میشه چون فهمیده میره خونه عزیزش دیگه بچم نمی‌خوابه یه جور استرس داره تو خونه مادربزرگش نمی‌خوابد می‌یاد خونه بدلجی میکنه چقد میتونم این شرایط را تاب بیارم خوابش بهم ریخته شده بچه ای هم بود که با شیر می‌خوابید مادرم نمیتونه اونجوری بخواباند دیگه اصلا موندم کلافه ام تو اداره هم بعد از دوازده سال کار ت مالی یه پست بی دردسر باهزارجور زحمت این پستو گرفتم اصلا درمونده شدم اگه مرخصی بگیرم بی شک این پست را از دست میدم تازه واسه امرار معاش مجبورم مغازه ام را بفروشم به نظرتون صلاح هست الانم مالی مشکل داریم کلا فروش مغازه ام حتمی هست دلم میخواد تو خونه بودم بدون دعدعه مالی بچمو بزرگ میکردم بع نظرتون بفروشم بمونم بچمو نگه دارم یا بفروشم پرستاربگیرم خودم هم سرکار بمونم واسه این میخوام پرستاربگیرم که بچم تو خونم بمونه و تا ساعت ۹ بخوابه اصلا درمونده شدم 

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقدر شرایطت سخته نمیدونم ان شالله یک تصمیم خوب بگیری

پرستار زیاد پیشنهاد نمیکنم ولی مادرت نمیتونه صبح بیاد خونه شما؟ یا مهدکودک نزدیک محل کارت ببرش که بین کار بهش سر بزنی

ماهرخ هستم 
مادرت بیاد بمونه بعد بره بهشم هدیه بده هرماه

هرجی بهش میگم نمیاد خونمون هرچی میگم نمی‌یاد میگه فقط خونه خودم میمونم

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 

ب نظر من هیچ چیز مهمتر از این نیس ک کنار بچت باشی ب خصوص ۲ سال اولش سعی کن پیشش باشی واسه ی بچه ۱ ساله خیلی اذیت کنندس مامانش نباشه و خونه مادربزرگ باشه و تایم خوابش بهم بریزه طبیعتا تو حالش تاثییر منفی داره ممکنه پرخاشگر بهونه گیر اینا بشه ..اگه میتونی شراطتو ی جوری اوکی کن و پیشش بمون

وای چقدر شرایطت سخته نمیدونم ان شالله یک تصمیم خوب بگیری پرستار زیاد پیشنهاد نمیکنم ولی مادرت نمیتو ...

مهدگودک بدتره اصلا درمانده شدم مالی هم الان تحت فشارم مغازه ام ارزش زیادی نداره نهایت ۳۰۰ میلین دستمو بگیره

ب نظر من هیچ چیز مهمتر از این نیس ک کنار بچت باشی ب خصوص ۲ سال اولش سعی کن پیشش باشی واسه ی بچه ۱ سا ...

هنینی امروز بچم از زور بدخوابی سرشو میزد دیوار دارم گریه میکنم تایپ میکنم خدا منو بکشه

قطعا ارزش داره. حتما مرخصی بگیر. حتما. ازت خواهش میکنم.

من وقتی بچه ‌‌م۱/۵ ساله بود رفتم سر کار . بچه‌م با محیط مهد ارتباط برقرار نکرد. احساس میکردم ناراحته. یه روز دیگه قبول نکرد بره مهد. همش میرفت زیر لحاف که نبرمش. الهی بمیرم براش. منم چند وقت بردمش پیش مادرم. بازم شد همون پسر شیطون خودم. ولی مادرم نمیتونست زیاد نگه‌ش داره. منم تصمیم گرفتم یه مدت نرم سر کار. خیلی هم راضیم.

تو که شرایطت خیلی بدتره. میدونی با زود از شیر گرفتن چه آسیب‌ بدی خورده. حتما بمون پیشش.براش جبران کن. بهت احتیاج داره.

با گریه و عذاب وجدان نمیتونی کاری از پیش ببری.‌پیشش بمون که بهت احتیاج داره.

هنینی امروز بچم از زور بدخوابی سرشو میزد دیوار دارم گریه میکنم تایپ میکنم خدا منو بکشه

عزیزم توعم شرایط خاص خودتو داری خودتو مقصر ندون از دستی ک بچتو تنها نمیزاری ایشالا کارت اوکی میشه ب خدا بسپار