2777
2789

من 24سیکلم لک قهوه‌ای  می بینم  بعدش فرداش تست زدم یه هاله انداخت ولی مشخصه کامل می بینی  چند تا هم زدم همون اول میندازه. به نظرتون با این بیبی چک برم آزمایش  تیتر بتا اومده بالا نشون بده یا نه 

https://chat.whatsapp.com/BTZoA5awaNS6rZUcncD9K0

لینگ گروه مامانای باردارواقدامی هادویت داشتی بیادورهم باشیم گلم

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر واضح بوده

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
خنغچز تازه زدم بعدش  خشک شد پررنگ تر شد

بیبی چک ها همشون مزخرفن مال من دفعه پیش خییییلی پررنگ بودا خیلی ولی منم پریود شدم

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
اصلا باورت نمیشه چند مارک مختلف همه همینطور 

تیر ماه بعد عکس رنگی من بدون دارو بیبی من این بووود

همه چرت و الکی ان همه اشون

یعنی همون اول انداخت  این همون اول انداخت

آره بابا

من دیگه به هیچی باور ندار

الان۵روز به پریودم مونده ولی بیبی نزدم

اون همه الکی پول ریختم دور سر هیچ و پوچ

از ده روز مونده همش بیبی بیبی