من 24سیکلم لک قهوهای می بینم بعدش فرداش تست زدم یه هاله انداخت ولی مشخصه کامل می بینی چند تا هم زدم همون اول میندازه. به نظرتون با این بیبی چک برم آزمایش تیتر بتا اومده بالا نشون بده یا نه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
بیبی چک ها همشون مزخرفن مال من دفعه پیش خییییلی پررنگ بودا خیلی ولی منم پریود شدم
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
تیر ماه بعد عکس رنگی من بدون دارو بیبی من این بووود
همه چرت و الکی ان همه اشون