2777
2789
عنوان

درد اپاندیس 🤒☹️🙏

386 بازدید | 18 پست

بچه ها من سمت راستم درد نمیکنه سمت چپم چپم درد میکنع وقتی  ک دراز میکشم یا نشسته ثابتم درد نداره انچنان اما وقتی بلند میشم و قدم برمیدارم ی جوری فشار میاره بم ک نگم انگار حاملم هم رو لگنم فشار میاد هم معدم ک حالت تهوو میگیرم نمیدونم درد چیه اپاندیس ک سمت راسته یکی دوساعتی میشه ک شروع شده حامله نیستم ایودی دارم هفته پیشم معاینه ایودی بودم و پاپ اسمیر دادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچین حسیه ولی ن خودم فک کردم اینه ولی اصلا دسشویی نداشتم 😐

دستت رو بذار جایی که درد میکنه و فشارش بده بعد سریع و یهویی دستت رو بردار ببین دردش شدیدتر میشه یا خفیف تر؟

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
دستت رو بذار جایی که درد میکنه و فشارش بده بعد سریع و یهویی دستت رو بردار ببین دردش شدیدتر میشه یا خ ...

ببین وقتی خم میشم یا یکم فشار میخوره و فشار میدم دردش بیشتر میشع بعد چن مین ک باز ثابتم اوکی تر میشه

ببین وقتی خم میشم یا یکم فشار میخوره و فشار میدم دردش بیشتر میشع بعد چن مین ک باز ثابتم اوکی تر میشه

نگران نباش چیزی نیست

کیسه آب گرم اگر داری بذار روش

حالت تهوو اینام طبیعیه و کلا بی اشتها شدم از صب😐دو لقمه بزور میخورم حالت تهوو میگیرم 

اگه اذیتی یه اورژانس برو

نمیدونم از چیه ولی وقتایی که نری دستشویی این شکلی میشی

اگه اذیتی یه اورژانس برو نمیدونم از چیه ولی وقتایی که نری دستشویی این شکلی میشی

اره دقیقا همچین حسیه ولی اصلا نمدونم چرا ممکنه داروهام بلشه چون شیافم مصرف میکنم دو شبه؟ برا عفونت دکتر نوشته

اره دقیقا همچین حسیه ولی اصلا نمدونم چرا ممکنه داروهام بلشه چون شیافم مصرف میکنم دو شبه؟ برا عفونت د ...

اگر خیلی اذیتی برو اورژانس

اگر نیستی بخواب فردا ببین بهتر نشدی برو دکتر

اگر خیلی اذیتی برو اورژانس اگر نیستی بخواب فردا ببین بهتر نشدی برو دکتر

ارع ن وقتی ثابتم خوبم وایمیستم تا فردا ببینم خدا چی میخاد مرسی ازت مهربون❤️