2777
2789
عنوان

قرمه سبزی

197 بازدید | 17 پست

چیکار کنم خوشمزه بشه راه حل قطعی بگین

منو جاریم باهم خریدیم و سرخ کردیم و اون درست کرد واقعا مال اون خوشمزه میشه برا من نه دستور پختم دقیق مث همه ازش پرسیدم شما راه حل ندارین

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

جوووون قرمه سبزی موخام🥺🤝😋🤝

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبزیتو خوب سرخ کن. لوبیا رو خیس کن شب قبل آبشو چندبار عوض کن

گوشت و لوبیارو باهم بذا بپزه .پیاز بزن وقتی گوشت و سرخ میکنی ک لعاب بده

لیمو عمانی ۴؛۵تابزن.

بذار حسابی جا بیفته

خیلی چیزا منو شکستن😒 ولی قوی ترم کردن😊💪
فک میکنی مرغ همسایه غازه شما حساسی

نه واقعا مال اون خوشمزه اس...

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

من گوشت و پیاز رو باهم حسابی تفت میدم، بعد سبزی سرخ شدرو اضافه میکنم و یکم دیگه تفت میدم، بعدم لوبیای خیس خورده، آبم کم میریزم و زیرشو کم میکنم توی سه یا چهار ساعت حسابی جا میفته، آخرم نمک فلفل و آبلیمو میریزم. اگه آب زیاد بریزی خوب درنمیاد

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
صفحه ۵ تاپیک اخرم رسپی قرمه سبزی رستورانی رو نوشتم. مطالعه کنید سوالی بود درخدمتم

میشه تگم کنید