2777
2789
اسی هم طرح پارچه اش داغونه هم مدلش قدیمیه نهایت خیلی دست بالا بگم و گرونی رو در نظر بگیرم ۸ تومن&nbs ...

ال جنسش خووب نیست

پولمم هفت تومن

چه کنم این چستر و راحتی هامم گرونه

دست دومشم داغونن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قیمت مناسب میخام و جنس پیدا نمیکنم متاسفانه همه گرونن

عجله نکن پولاتون بیشتر کن چون یه چیز قشنگ نخری زود دلت میزنه آخه همیشه جلو روته باید یه چیز قشنگ باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
اگه کمترش کنه  ۵ یا ۶ خوبه دیگه

با هزینه اوردنش هفت و نیم درمیاد

ولی مشکل اینکه الان اکثر دوستان میگن نخر اصلا مدلش قشنگ نیست

ولی من میگم با هفت تومن چی میدن بهم اخه

عجله نکن پولاتون بیشتر کن چون یه چیز قشنگ نخری زود دلت میزنه آخه همیشه جلو روته باید یه چیز قشنگ باش ...

همسرمم همینو میگه اما یه مدت مجبور میشم با متکا و پتو باشم بدون مبل

بنظرتون جالبه داخل یه اپارتمان؟

با هزینه اوردنش هفت و نیم درمیاد ولی مشکل اینکه الان اکثر دوستان میگن نخر اصلا مدلش قشنگ نیست ولی ...

منزلتون کجاست ما مشهد مبلا از 4 تون هست به بالا

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
همسرمم همینو میگه اما یه مدت مجبور میشم با متکا و پتو باشم بدون مبل بنظرتون جالبه داخل یه اپارتمان؟

اشکالی ندارد عزیزم عوضش یه چیز خوبی میگیری باورکن عجله کنی بعدا کلی پشیمون میشی 

با هزینه اوردنش هفت و نیم درمیاد ولی مشکل اینکه الان اکثر دوستان میگن نخر اصلا مدلش قشنگ نیست ولی ...

مدلش که دیگه برمیگرده به سلیقه خودت چون خودت قراره هرروز ببینیشون و استفاده کنی

اصفهان پیجی چیزی دارری از مشهد

نه ندارم برو توی دیوار آگهی های مشهد ببین پیدا می‌کنی 

اشکالی ندارد عزیزم عوضش یه چیز خوبی میگیری باورکن عجله کنی بعدا کلی پشیمون میشی 

فقط سوال شده برام

شما فرض کنید از همکارای همسرتون باشیم

بیاین مهمونی خونمون بعد من متکا داشته باشم با پتو دور تا دور زشته بنظرتون؟ یا نه میگین خونش قشنگه مبل نداشتن به چشم نمیاد

ننیدونم درسته یا الکی 😐ولی اینارو ۶۵۰۰ زده 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
فقط سوال شده برام شما فرض کنید از همکارای همسرتون باشیم بیاین مهمونی خونمون بعد من متکا داشته باشم ...

نه چون میزبان اینجور وقتا خودش میگه میخواسم مبل بخریم ولی هنوز مدل دلخواهمون پیدا نکردیم دیگه مهمون خودش متوجه میشه