2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژیم غذاییت؟ گرمی جات و مغز و چرب و چیلی خیلی میخوری؟ سس چی؟

من اصلا اینا رو نمی‌خورم ولی خیلییی جوش میزنم دکتر خیلی رفتم آرایش نمیکنم چکاب دادم اصلا نمی‌دونم دلیلشو

کاج اگر می‌کاشتم شاید خزانم این نبود🍂
من اصلا اینا رو نمی‌خورم ولی خیلییی جوش میزنم دکتر خیلی رفتم آرایش نمیکنم چکاب دادم اصلا نمی‌دونم دل ...

بعضیا پوستشون همینه اما یکسری هم به این علتاس که گفتم

کاربری سوممه و عضو سابقم 
بعضیا پوستشون همینه اما یکسری هم به این علتاس که گفتم

نه من فقط ۵ ماهه اینطوریم قبلا اصلا نبودم حتی یه جوش هم نبود خودم حدس میزنم شاید از گرمای نمیدونم🤕

سلام عزیزم من مشاور محصولات پوست و مو هستم ،واتساپ پیام بدید کاملا رایگان مشاوره تون انجام میدم با فرم مشاوره آنلاین و دقیقا محصولی که مختص تیپ پوستی خودتون هست رو بهتون معرفی میکنم ...ما محصولاتی داریم که دوروزه جوش هارو درمان میکنه 🤗✌️👌😇

نه من فقط ۵ ماهه اینطوریم قبلا اصلا نبودم حتی یه جوش هم نبود خودم حدس میزنم شاید از گرمای نمیدونم🤕

چند سالتونه؟ شاید تو سن بلوغ هستید و جوش هاتون هورمونی ِِ عرق کاسنی برای رفع جوش اوکی هست .روزی یک فنجون میل کنید.

اگر تمایل داشتید واتساپ پیام بدید میتونم راهنمایی تون بکنم . 09198286798

چند سالتونه؟ شاید تو سن بلوغ هستید و جوش هاتون هورمونی ِِ عرق کاسنی برای رفع جوش اوکی هست .روزی یک ف ...

نه ۲۳ سالمه🤕فک کنم دلیلشو هیچ وقت نفمم

نه ۲۳ سالمه🤕فک کنم دلیلشو هیچ وقت نفمم

دختر من از ژل ضدآکنه استفاده میکنه ،خیلی سریع جوش ها رو خشک میکنه. ما تو محصولات مون پک تخصصی ضد جوش هم داریم که برای جوش های چرکی و التهابی خیلی خوب جواب داده.دوست داشتید واتساپ پیام بدید عکس های قبل و بعد ،رو بفرستم خدمتتون... 09198286798