2777
2789

چون الان تهران نیستم اگه بخوام تو این شهری ک هستم هم برم کلاس حضوری باز دلم میمونه پیش اساتید مطرح از هر درس ک نمی تونن اونطوری درس بدن .

به خصوص یکیش ک مطمئنم ولللللییی اونام آنلاینه و به صورته فیلمه زمین تا آسمون فرق داره با حضوری 

چ کنم ...

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

اگر مشاور خواستی در خدمتم و کامل راهنماییتون میکنم.

پیجم دارم‌میتونی فالو کنی

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مشاور خواستی در خدمتم و کامل راهنماییتون میکنم. پیجم دارم‌میتونی فالو کنی

مشاوره چی ؟

همین سوالم رو میتونی راهنماییم کنی ؟

هر استادی تو شهر خودم حتی استاد های قلم چی هم برم باز دلم میمونه پیش استادای مطرح هر درس 🤧🥺....

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌
شما خودتون امسال کنکور دادین؟

بله.

دوره ی مشاوره هم گذروندم زیر نظر قلم چی و وبینارها.

پشتیبانم

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
شما خودتون دانشجویید؟ بعد هزینه ی مشاورتون چقدره

بله ان شاءالله دانشجو میشم از مهرماه.

دوره مشاوره رو از مهرماه شروع میکنم‌

ماهیانه ۲۰۰ هزار تومان.

نرخش ۳۵۰ تا ۴۰۰ هست.

مشاوره چی ؟ همین سوالم رو میتونی راهنماییم کنی ؟ هر استادی تو شهر خودم حتی استاد های قلم چی هم برم ...

کامل متوجه سوالتون نشدم.

ولی شما فقط برای دروسی شرکت کنید که حتی با خوندن درسنامه هم متوجه ی متن درس نمیشید وگرنه شرکت کردن در کلاس برای تمامی دروس کار بسیار اشتباهیه !

مورد بعدی اینکه اگر میتونید همون تهران رو شرکت کنید ولی اگر به هیچ وجه نمیتونید فعلا تهران برید یک استاد خوب از شهرتون انتخاب کنید و باهاش پیش برید.

کلاس های مجازی همیشه بد نیستن فقط توجه شما رو لازم دارن.

مشاوره ی تحصیلی هستم.

امضام رو بخونید.🙏🏻

دانجوی پرشکی؟

خیر.

انسانی خوندم.

منتظر نتایجم.عربی یا ادبیات.