2777
2789

بچه ها من زندگیم خداروشکر خیلی خوبه و نمیگم خوشی مطلقه ولی جفتمون درک میکنیم که باید از بعضی مشکلات و اختلافات گذشت و جفتمون راضیم و نسبت به اطرافیان،شرایطمون خداروشکر و به لطف خدا،خیلی اوکی تره.

امروز به صورت اتفاقی با قمر در عقرب برخورد کردم و متوجه شدم عقدم سال ۴۰۰ ،تایم قمر در عقرب بوده.

خیلی فکرم درگیر کرد،دلم خیلی شور افتاده.

نگران شدم.

میگین چیکار کنم؟

همسرم و مجبور کردم و به حرم زنگ زد و گفت فقط نطفه مشکل داره و عقد ایراد نداره و فلان.

ولی روایات خوندم که امام صادق گفتن خیر نمیبینند و تو این مایه ها

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خودت احساس خوشبختی میکنی دیگه این مزخرفات چیه .

چون احساس خوشبختی میکنم،حس ترس بهم دست داد برای از دست دادن شرایطم☹

پس این روایت امام علی رم به یاد بیار که میگه همه اتفاقات رو به فالل نیک بگیرید

هر حاجتی داری 7 بار دعای نادعلی کبیربخون معجزس که میگم⭐️👌میگه که:باز این خودکار ها دارد به پایان میرسد؛گر چه مِهر از او ندیدم دارد آبان میرسد🙂💫شمع را باید از این خانه برون بردن و کشتن تا که همسایه نداند که تو در خانه مایی💛💫نقش بندی میکند هر دم خیالش در نظر؛هیچ نقاشی نمیبندد چنین نقشی دگر💫 بارونو دوست دارم اما همیشه اقیانوش موجب ترسم بوده🐚🌙جهت خوشبختیم یه یا ارحم الراحمین مهمانم کن💛🌙
خب بچه ک ندارید مهم نیست میگن کارهای مهم مث عقد عروسی توی قمر در عقرب نباشه مهم نیست دیگه گذشته

خداروشکر همه چیز تو همون تایم خودش خیلی خوب پیش رفت و الانم نه با خانواده همسرم مشکل دارم و نه با خودش و نه هیچی.

ولی استرسم قطع نمیشه

حالا اگه بشه چی میشه اون بچه ؟

نمیدونم.

یک عده تو همین سایت خوندم،میگفتم بچش مرده و یکی میگفت قلبش تشکیل نشده و یکی میگفت چتدبار سقط کرده و فلان