2777
2789
من شهرستان هستم لطفا آدرس بهم بدید که چند وقت دیگه میام اونجا برم چنتا بخرم ممنون
لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha
من چون خیلی وقت ندارم و نمیخوایم تهران بمونیم و کارمون ول نمیکشه میخوام یه جایی رو برم که داشته باشه سریع بگیرم نمیتونم بگردم متاسفانه
لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم وکیوم بگ رو خیلیا استفاده نمیکنن برای همین نظری ندادن پاساژ میلاد نور شهرک غرب تی وی مارکت داره ولی نمیدونم وکیوم رو دارن که شما برید بگیرید! در ضمن من دو تاشو داشتم اشانتیون خود مارکت رو خریدام بهم داد من استفاده ای نداشتم دادم بیرون یه بار یه بالش رو باهاش وکیوم کردم بردم مسافرت خیلی چیز خاص و مفیدی برای من نبود... بستگی به نوع استفاده داره

سلام.

اگه منظورتون واکیوم برای ناتوانی جنسی...

کارشون خیلی عالیه هم تاییدیه وزارت بهداشت رو دارن ...

هم تاییدیه انجمن ارولوژی دارن وپزشکان هم خیلی قبولشون دارن.

وکیوم همراه_ ناتوانی جنسی

پایدارهمراه- زود انزالی

کیت پیرونی-درمان پیرونی

و...

تقاطع چمران وپل گیشا روبروی دانشکده مدیریت کوچه پروانه ساختمان پزشکان چمران طبقه همکف واحدپنج 

۰۲۱۸۸۶۳۱۳۸۸

وکیوم بگ جنس خوب رو از می شاپ خریداری کنید برای مشاهده روی لینک زیر کلیک کنید

برای مشاهده و خرید وکیوم بگ اینجا کلیک کنید

ورود به سایت می شاپ |  پیج اینستاگرام میشاپ ( لوازم خانگی - زیبایی و سلامتی - ورزشی - کودک )  تلفن فروشگاه اینترنتی میشاپ جهت سفارش کالا 02155185823