2777
2789
عنوان

کسی بوده بعد انتقال جنین بحث ودعوای شدید داشته باشه ومثبت شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2248 بازدید | 28 پست
یعنی مشکلی پیش نمیاد؟

عزیزم تا خدا نخواد برگ از درخت نمیفته . خودت رو بسپار به خدا. ببین چه خوب کمکت می‌کنه. تفاوت توکل به خدا داشتن و نداشتن مثل آینه کاری رو به کسی بسپاری بگی چون خیلی ازت مطمینم صفر تا صدش با خودت. اما کسی که توکل نداره مثل کسیه که میگه من کاری رو به کسی سپردم اما بهت مطمین نیستم شاید بتونی شاید نتونی معلومه وقتی کسی بهمون اطمینان داره با دل و جون براش انجام میدهیم.

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.

عزیزم بخواد بگیره، میگیره، اون جنین بیدی نیست که با این بادا بلرزه

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای بگو بخدا😭😭یعنی نگران نباشم؟

من میگفتم کلر خدا بود سرما بخورم باعث بشه یدونه بگیره رفتم سونو دیدم ۲ تاست با اون همه استرس ودرگیری وسرفه های شدید .باید خدا بخواد نترس وبسپر به خودش رعایت کن درگیر نشو 

من میگفتم کلر خدا بود سرما بخورم باعث بشه یدونه بگیره رفتم سونو دیدم ۲ تاست با اون همه استرس ودرگیری ...

توکل برخدا یه سر درد عجیبی از ظهر گرفتم غذا هم میخورم یه حال بدی دارم انگار توی معده ام یه خبرایی هستش

دوستان کسی هست جواب منو بده؟ دیروز ۱۱انتقالم بود وبی بی زدم یه هاله خییییلی کم رنگ بعد چند دقیقه افتاد ولی چون ۱شهریور ساعت ۱۲ شب دوتا آمپول اچ سی جی زدم میترسم اثر اونا باشه بنظرتون امیدوار باشم؟

دوستان کسی هست جواب منو بده؟ دیروز ۱۱انتقالم بود وبی بی زدم یه هاله خییییلی کم رنگ بعد چند دقیقه افت ...

تقریبا ۱۴ ، ۱۵ روز از آمپولا گذشته بود ولی بازم میترسم کاذب بوده باشه دیگه میترسم بی بی بزنم ۲۰ ام باید آز بدم

تقریبا ۱۴ ، ۱۵ روز از آمپولا گذشته بود ولی بازم میترسم کاذب بوده باشه دیگه میترسم بی بی بزنم ۲۰ ام ب ...

سلام عزیزم. آزمایش دادی چی شد نتیجه اش

تقدیرم را با خون نوشت آنکس که همه تقدیرها را با قلم نوشت.    از وقتی به دنیا اومدم خدا برام دنیا رو سه طلاقه کرد. نمی‌دونم چرا. فقط میدونم اون دنیا خیلی باهات حرف دارم. از دوران کودکی گرفته تا دوران قبل ازدواج و بعد ازدواج که دلم تا حالا خونه. نمی‌دونم کی میخواد تموم شه.