2777
2789
عنوان

تجربه پیاده رویی اربعین💚

2881 بازدید | 132 پست

سلام دوستای گلم تو این تاپیک تجربیاتمو میذارم. هرکسی هم هرتجربه ای درمورد این سفر خاص داره بابقیه اشتراک بذاره

اول از همه بگم که مسیر نجف تا کربلا حدود هشتاد کیلومتره وپیاده روییش تقریبا سه روز طول می‌کشه البته بستگی به توان و سرعت راه رفتنتون داره

سعی کنید از کوله پشتی استفاده کنید و البته هرچه سبک بارتر راحت تر خوراکی اصلا لازم نیست ببرید الحمدالله اونجا هر مدل غذا و خوراکی که بخواین هست فقط اگر معدتون حساسه یک مقدار آب لیمو یا خود لیموی تازه رو ببرید

بالشت و پتو اونجا فراااوونه و با توجه به گرمی هوا اصلا لازم نیست پتو یا لباس گرم ببرین فقط اگر حساس هستید میتونین یک ملحفه سبک بردارید که میتونید بجای ملحفه چادر نماز یا چفیه ببرین که با یک تیر دو نشون بزنین😉 از چفیه به عنوان حوله هم میشه استفاده کرد

لباس های که در طول مسیر میپوشید نخی و راحت باشه شلواری بپوشید که هم برای پیاده روی راحت باشه و هم برای خواب ،نه تنگ باشه نه خیلی گشاد

من امسال تصمیم گرفتم فقط یک تی شرت و یک مانتوی نخی ببرم در طول مسیر مانتو رو به تنهایی بپوشم و هر وقت مانتو کثیف شد خواستم و بشورمش اون چند ساعتی که مانتوم خشک میشه رو تی شرت بپوشم البته اونقدر اونجا هوا گرمه و آفتاب هست که لباسا خیلی زود خشک میشن و حتی میشه لباس نم دار پوشید و اینجوری ادامه مسیر تا ی جایی اصلا گرما رو حس نمیکنی

جوراب و لباس زیر دوتا کافیه

بعضیا بخاطر گرما شب رو برای پیاده روی و روز رو برای استراحت انتخاب میکنن. اینو بدونید ک اکثر موکب ها روز در حال نظافت و جارو هستن و همینطور بقیه زائرین که بین پیاده رویشون برای استراحت داخل موکب میان و خلاصه اینجوری ممکنه بدخواب بشید. ‌همینطور خیلی از موکب دارا خودشونم شب ها به استراحت میرن. ولی خب در عوض شب خلوتتره و دیگه کسی جلوی راهتون نیست و میتونین راحت تر و سریع تر حرکت کنید و البته شب حال معنوی بیشتری داره. پیشنهاد میکنم اگه عجله ای ندارین برای برگشتن ب ایران شب ها بعد نماز عشا و شام نهایت ی ساعت پیاده روی کنید و نهایت ساعت ۹نیم ۱۰ مستقر بشید و بخوابید و صبح هم دوساعت قبل اذان صبح بیداربشید و وضو بگیرید و پیاده روی تونو شروع کنید. اینجوری هم ساعتای معنوی رو درک میکنید و هم خلوته...

راستی حتما دوسه تا کیسه فریزر  وپلاستیک برای کفش هاتون و یک عااالمه دستمال کاغذی ببرید.

اینم بگم که توی این سفر  همه چیزو بسپارین به میزبان اصلی...

اونجا همگی به دعوت امام حسین(ع) آمدن پس ادب و مهربونی با دیگر زائران و خادمان رو فراموش نکنید، با هر ادمی ک برخورد میکنید براتون درسی درش هست ک اگه دقت کنید میگیریدش و باعث رشدتون میشه...پس خودتونو بسپرید ب خدا و بعد دستان حضرت عباس خودش شمارو میکشونه ب موکبی ک شاید باعث رشدتون باشه

در آخر دعا برای فرج مولا و همه ی نی نی سایتی ها فراموش نشه💚🤗

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

@دل_دریاییم    

@اعتصامی    

@منتظرررررظهور    

@مامان،مهدیار    

سلام عزیزانم 💛

اگر خودتون تجربه ی این سفر رو داشتید از تجربیاتتون برای دوستان بگید یا اگر کسی رو میشناسید که برای اولین بار قراره مشرف بشه صداش بزنید شاید این تاپیک بدردش بخوره.ممنونم

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
@دل_دریاییم       @اعتصامی       @منتظرررررظهور   ...

سلام خواهر جان 

متاسفانه تجربشو ندارم 

هی داغ دلم تازه شد.

خیلی آرزو دارم برم ....

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیززرمممم... 

ان شاءالله مشرف شدین برای منم دعا کنید...خیلی حاجت مهمی دارم... حاجت دل فرزانه رو یادت نره... 

عزیزم دقیقا همین هست که شما فرمودین. فقط برای کفش هر چی راحتر بهتر... اگه از این کفشای بندی باشه که جلوش بازه بهتره. چون پاها اذیت نمیشن. دمپایی راحت هم گزینه خوبیه. برای شستشوی پاها هم خیلی راحت تر هستین. 

لباس زیر (شورت) هم حتما چندتا ببرین چون خیس عرق میشین... زود زود عوض کنید. اما سوتین به هیچ وجه استفاده نکنید... 

اونجا برای شارژ گوشی ممکنه پریزهای برق شلوغ باشه و خیلی معطل شین که یه گوشی شارژ شه و بعد نوبت شما شه. پیشنهاد میکنم یه سراهی ببرین که هم خودتون سریع شارژ کنید هم چند نفر دیگه از انتظار برای شارژ گوشی راحت میشن. 

بعضی از سرویس ها مایع نداشتن. یکم صابون رنده شده با خودتون ببرید.. 

اما غذا هر چی بخواین هست.. میوه شیرینی شربت خرما اب... همه چی... به قول یه زایری چیزایی که خونمون نخورده بودم اینجا خوردم... از بس ما شاءالله این خاندان با کرامت هستن... همه چی فراوانه... 

کیسه برای گذاشتن کفش ها شبها موقع خواب یادتون نره... 

مهم تر از همه یه نوشته ای تهیه کنید و به کوله تون بزنید و دیگران رو یاد صاحب الزمان بندازید... از جلوی هر کسی رد شدین اگه چشمش به کوله شما افتاد یاد انتظار مولا کنه... و دعای فرج بخونه.. 

ماسک هم زیاد ببرین کرونا رو جدی تر بگیریم و الکل. 

التماس دعا از همه دوستان زائر... ان شاءالله ما هم بتونیم بریم... 

یا علی

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سلام خواهر جان  متاسفانه تجربشو ندارم  هی داغ دلم تازه شد. خیلی آرزو دارم برم ....

عزیزم منو ببخش🥲

آنشالله خیلی زود قسمتت بشه💚

سلام عزیززرمممم...  ان شاءالله مشرف شدین برای منم دعا کنید...خیلی حاجت مهمی دارم... حاجت دل فر ...

به به چقدر کامل و جامع ممنونم ازتکه شرکت کردی🌱

انشالله که همیشه سلامت و خوش باشی و حاجت روا بشی 💚

سلام عزیززرمممم...  ان شاءالله مشرف شدین برای منم دعا کنید...خیلی حاجت مهمی دارم... حاجت دل فر ...

واقعا همینطوره یچیزای عجیبی اونجا هست که تو عمرمون نخوردیم😁

فقط یه سوال لباس زیر نپوشیم سخت نیست؟

@دل_دریاییم       @اعتصامی       @منتظرررررظهور   ...

سلام خواهری 

من تا حالا کربلا نرفتم قسمت نشده 

کاش بتونم خیلی زود برم 

شما امسال که میری لطفا برام دعا کن 🙏🥺🙏

زیارتتون پیشاپیش قبول باشه 

ان‌شاءالله در طول سفر بهترین حال ممکن رو داشته باشید 🥰🥰 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

واقعا همینطوره یچیزای عجیبی اونجا هست که تو عمرمون نخوردیم😁 فقط یه سوال لباس زیر نپوشیم سخت نیست؟

لباس بالاتنه منظورم هست.... عزیزم خیلی گرمه. من که تو نجف در اوردم. من لاغرم اصلا احساسی نداشتم. ولی به نظرم نداشتنش بهتره. تو سرویس بهداشتی هم که میرفتم خانمها یه تیشرت پوشیده بودن سوتین نداشتن... واقعا سخته. کش اونم رو بدنت تحمل کنی. کوله هم هست سخته

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
یاس۶
تعداد پست: 959

سلام عزیزم منم سفر اربعین میرم بچه پنج سالمم میبرم قبلا هم رفتم وقتی دوسالش بود چون سال ب سال جلوتر میفته اربعین و شما نذر داری امسال بری بهتره چون سالهای بعد هوا گرمتر. میشه البته امسال طبق پیش بینی ها خیلی شلوغه شما سعی کن سفرت جوری باشه ک قبل اربعین برگردی چون دم اربعین خیلی شلوغ میشه شما مثلا پونزدهم برو ک موکب ها هم برپا شدن و امکانات هست و زودتر برگرد نخوری ب چند روز قبل اربعین حتما کالسکه عصایی سبک ببر هم بچه راحته هم ساک و وسیله ها میزاری روی دستش 

عزیزم منو ببخش🥲 آنشالله خیلی زود قسمتت بشه💚

عزیزم این حرفا چیه اختیار داری 

ممنونتم ک تگم کردی😘😘😘😘😘

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

موکب های ستاره دار 🌟بسیار مناسب ًجهت استراحت شبانه اند، البته توجه فرمائید جهت اسکان بین ساعت دو تا سه ونیم عصر باید در این موکب ها حضور داشته باشید تا مکان مناسبی برای خود داشته باشید.

عمود 70

موکب مختار ثقفی

جهت پذیرایی و استراحت بین راهی

عمود 125

موکب میثم تمار

عمود 145

موکب حضرت علی اکبر

عمود 152

معزی الزهراء(س)

عمود 180

موکب احباب الحسین

*عمود 202

موکب فاطمه زهرا ستاد بازسازی عتبات

اسکان-فرهنگی-اینترنت-هلال احمر موجود است

عمود 216

موکب طرف البراق

جهت استراحت و امکانات بهداشتی

عمود 218

موکب حسینیه قبا

جهت استراحت و امکانات بهداشتی

*عمود 285

موکب امام رضا (ع)

موکبی مناسب و در حال توسعه با امکانات اسکان-فرهنگی-اینترنت-هلال احمر

عمود 316

موکب انوار الحسین ع

روزانه تا 14 هزار ساندویچ فلافل در اینجا توزیع میشود.

عمود 345

موکب طریق الاحرار

پذیرایی و استراحت و اسکان

عمود 405

موکب ابناءالحسین

عمود 460

موکب فاطمه الزهراء(س)

عمود 492

موکب قاسم ابن الحسن

پذیرایی و استراحت و امکانات بهداشتی

عمود 538

موکب خدمه الزوار الحسین

عمود 576

بیمارستان حیدریه

عمود 619

موکب بقعه الرسول (ص)

پذیرایی و استراحت

عمود 655

موکب هانی ابن عروه

جهت پذیرایی و استراحت و بهره گیری از امکانات فرهنگی

عمود 657

موکب علی ابن موسی الرضا(ع)

امکانات مناسب-برنامه فرهنگی و اسکان مناسب و سایر خدمات رفاهی

عمود 715

موکب امام حسن مجتبی

جهت پذیرایی و استراحت

عمود 728

موکب صاحب الزمان (عج)1

امکانات مناسب-اسکان مناسب و خدمات لازم فرهنگی و بهداشتی

عمود 823

موکب سید الساجدین

جهت پذیرایی و استراحت

عمود 828

موکب صاحب الزمان (عج)2

امکانات مناسب-برنامه فرهنگی و اسکان مناسب-راهنمای زائر

عمود 890

موکب شباب القاسم

زمینه اسکان و امکانات بهداشتی فراهم است.

عمود 1000

موکب حسینیه الاحسان

جهت استراحت و پذیرایی و امکانات بهداشتی

عمود 1017

موکب نهج الحسین

عمود 1065

موکب حسینیه مجد

عمود 1080

موکب حرم حضرت معصومه(س)  

پاسخگویی شرعی و معارفی به چهار زبان، برگزاری محافل قرآنی، مجالس سخنرانی و مداحی، برپایی غرفه کودکان و برنامه های خدماتی اعم از مهمانسرای حضرت جهت پذیرایی از زائرین، بیمارستان صحرایی، ستاد گمشدگان و ایستگاه های صلواتی و محل اسکان زائرین.

عمود 1092

موکب نورالخیریه

عمود 1181

موکب شباب ام البنین(س)

عمود 1041

موکب شباب امیرالمؤمنین

امکانات مناسب اسکان و پذیرایی و بهداشتی و رفاهی

عمود 1237

مدینه الزائرین امام علی

محلی اردوگاهی متعلق به حرم ، با امکانات مناسب استراحت و اسکان

عمود 1292

ورودی کربلای معلی

عمود 1452

درب حرم حضرت عباس ع

آخرین عمود

عزیزم این حرفا چیه اختیار داری  ممنونتم ک تگم کردی😘😘😘😘😘

خدارو چه دیدی شاید یهویی طلبیده بشی😍