raaaaahha مدیر عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 2738 عنوان همه کسایی که لیزر کردن یا میخان انجام بدن بیا | مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 71 پست دوستان من چنروز دیگه باید برم لیزر کل بدن اما تردید دارم که بیکنی هم انجام بدم یانه چیکار کنم بنظرتون بخاطر اینکه میگن ممکنه نازایی بیاره میگم 1401/06/12 | 18:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگارتاجیک عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 5557 شما ساکن کجایی کجا رفتی چه دستگاهی رفتی درد داشتی؟ من فقط از این دستگاه هایی که رو پوست میکش ... دستگاه هایی که با بدن تماس دارن به اصطلاح رولی و ژلی هستنحالا جدا از مباحث بهداشت، نتیجه گیریشون پایین ترهالان دستگاه هایی بدون تماس مثل کندلا و دئتو بهتره که سری شخصی یکبار مصرف دارنو کولینگشون خیلی قویعملا بدون درد هستش
seterehbaran عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 2472 شما ساکن کجایی کجا رفتی چه دستگاهی رفتی درد داشتی؟ من فقط از این دستگاه هایی که رو پوست میکش ... نه بابا سلفون میکشن بعدشم برای نفر بعدی میندازن دور
minugoli عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 3765 عزمزم من از اون مالشی هاست ولی قبلش سلفون میزنن سرش برایه هر نفر درسته یکبار رفتم ولی شاتی برای من بیشتر جواب گرفتم ۶ سال پیش زیربغل رفتم شاتی نتیجه گرفتم باید اعتراف کنم از تمام اشک ها و شکایت همین که مادرم میخندد من خوشبختم💚😊
نسرینیو عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 285 من زیربغل رفتم فعلا...بکینی رو نمیتونم برم چون میگن فوق العاده دردناکه..دستگاهمم شاتی هست
نگارتاجیک عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 5557 اگه دستگاه درست و حسابی برید هم تعداد جلساتتون کمتر میشههم اینجور دستگاه ها خنک کنندشون قویه اصلا دردتون نمیادمن میرم اصلا هیچی هیچی نمیفهممتازه آستانه تحمل دردمم خیلی پایینه
پروانه۲۱ عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 8057 اگه دستگاه درست و حسابی برید هم تعداد جلساتتون کمتر میشه هم اینجور دستگاه ها خنک کنندشون قویه اصلا ... دستگاه شما چیه
پادشاه_مهر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1854 دستگاه هایی که با بدن تماس دارن به اصطلاح رولی و ژلی هستن حالا جدا از مباحث بهداشت، نتیجه گیریشون پ ... ممنون از راهنماییت من قبلا برای صورتم از دستگاه کندلا استفاده کردم ولی درد داشتم کلا آستانه دردم پایینهالان اینجا که میرم دستگاهش الکساندرایت آپوجی هستش. به نظرت خوبه؟ من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟ با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫
نسرینیو عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 285 دستگاه منم خنک کننده داره..ولی چون بعد شیو زیربغلم زخم میشه موقع لیزر خیلییی میسوزم..پوستم خ نازکه
نگارتاجیک عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 5557 ممنون از راهنماییت من قبلا برای صورتم از دستگاه کندلا استفاده کردم ولی درد داشتم کلا آستانه د ... عزیزم الکساندرایت یا همون الکس اسم دستگاه نیستاسم طول موج هستشینی دستگاه آپوچی که طول موج الکس دارهراستش تا حالا اسمشو نشنیدم نمیدونم خوبه یا نهچون خودم از کندلا و دوئتو نتیجه دیدم
پادشاه_مهر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1854 عزیزم الکساندرایت یا همون الکس اسم دستگاه نیست اسم طول موج هستش ینی دستگاه آپوچی که طول موج الکس د ... ممنون عزیزم توی نت سرچ کرده بودم ولی توضیحاتش خیلی پیچیده بود متوجه نشدم. الان با توضیحات شما فهمیدم چی به چیه. بازم ممنونم که وقت گذاشتین و جواب دادین من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟ با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫