2777
2789

همش بحث و دعوا دارین سنگینی احساس میکنین فضای خونه سنگین باشه دعا گرفتن خیلی موارد دیگه هست که از یاد بردم

اگر فابریکی و عمل زیبایی انجام ندادی 《تو زیبایی》اگر عمل زیبایی انجام دادی و انتخاب خودت رو کردی 《تو زیبایی》نزار این کلمات اشتباه تعریف و تایید کننده 《تو》 باشن!!

تو خونت با صدای بلند قران بخون

نماز بخون

صدقه بده

اگرم چیزی باشه دفع میشه

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همچین فکری میکنی؟ مردم ینی انقدر بیکارن

اره عزیزم مردم اتفاقا بیکارن و این چیزا هم کاملا حقیقت داره

اگر فابریکی و عمل زیبایی انجام ندادی 《تو زیبایی》اگر عمل زیبایی انجام دادی و انتخاب خودت رو کردی 《تو زیبایی》نزار این کلمات اشتباه تعریف و تایید کننده 《تو》 باشن!!

دعایی وجود ندارد جادویی در کار نیست قدرت جاذبه ذهنت از همه چیز قویتره از همه چیز..اینو به عنوان. کسی که داره با دانش عرفان انس میگیره قبول کن خواهش میکنم ...ذهنتونه که برای هم جادو کرده...اگرم کسی ابنکارو کرده همه طلسم یهودی ها هست..فقط دهنتو بساز و پرورش بده..از طریق مدیتیشن ریلکس کردن شمع تراپی و غیر...

خدا و دیگر هیچ

چرا فک میکنید هر مسئله ای هس مال دعاس😐؟

فقط تو نی نی سایته  که من می شنوم هر اتفاقی میوفته میگن رفتن دعا گرفتن برامون هیچ کس مشکل نداره مثلا ؟

دیگه همه اینقد بیکار نیستن عزیزم

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
اره عزیزم مردم اتفاقا بیکارن و این چیزا هم کاملا حقیقت داره

حقیقت داره اما این نیس هرکی یهو یه مشکل براش پیش اومد کسی دعا گرفته براش 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

اسم کاربریت خودش موج منفیه به سمت خودت و زندگیت. بنظرم اول باید نگاهت و به زندگی، اصلاح کنی. بعدم رفتارت و باهمسرت بهترکنی. همه چی درست میشه انشالا🙏

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

حقیقت داره اما این نیس هرکی یهو یه مشکل براش پیش اومد کسی دعا گرفته براش 

اره اینم میشه 

دعایی وجود ندارد جادویی در کار نیست قدرت جاذبه ذهنت از همه چیز قویتره از همه چیز..اینو به عنوان. کسی ...

دقیقا منم همینو میگم. اسم کاربریش فقط خودش بیانگر خیلی چیزاست

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

همش بحث و دعوا دارین سنگینی احساس میکنین فضای خونه سنگین باشه دعا گرفتن خیلی موارد دیگه هست که از یا ...

اره بخدا...من عاشورا تاسوعا دوسه روز شوهرم رفت جایی کار داشت گفت تنها خونه نباشی برو خونه بابات منم اومدم خونه بابام ،،بعد متوجه شدم خواهرشوهرم که اصلا رابطه خوبی با من نداره چندساعتی رفته خونم پیش شوهرم قبل اینکه من بیام براش شام پخته درصورتیکه اگر من خونه باشم به هیچ وجه رابطه باهامون نداره..همش احساس میکنم اون یه دعایی جادویی چیزی گذاشته تو خونم ، بعد بخدا من این ۱۰ساله ازدواج کردم یکبارم برای قهر خونه پدرم نرفتم تاپیک قبلم کامل توضیح دادم حالا از بعد عاشورا که برگشتم شوهرم اصلا باهام خوب نیست سرسنگینه و.....یه بحث داشتیم چندروز پیش بهم گفت نمیخوامت برو خونه بابات منم از لج گفتم ببرم اونم منو اورد کذاشت در خونه بابام و رفت🥺🥺🥺