2777
2789
عنوان

دلم هیچ جوره آروم نمیشه

347 بازدید | 26 پست

زنم بعد سیزده دو هفته میشه رفته خونه پدرش و درخواست طلاق داده،دلم هیچ جوره آروم نمیشه با اینکه میدونم مثل سابق دوستم نداره و فقط میگه طلاق ،چطور باید فراموش کنم؟حتی بتونم فراموشش کنم نمیخوام،،همش احساس گناه دارم ،میخوام خودمو مجازات کنم نمیدونم چرا ،بود با اینکه زیاد بهم اهمیت نمیداد ولی انگیزه داشتم ،شاد بودم هر روز ورزش میکردم ،الان فقط سیگار میکشم و وقتارو الکی میگذرونم تا نوبت سیگار بعدی بشه ،سرکارم که همش بغض و بغض و بغض،خدایا خودت کمکم کن🙁🙁

قاضی خداست،حرف مردم زیر پاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی دلیل نیست رفته درخواست داده بی مشکل سرخوشی زن نمیره درخواست بده

نمیخواستم بگم ولی میگم،،مشکلی نداشتیم ،چند وقت پیش دیدم با یه پسر چت میکنه ،من چیزی نگفتم فقط چند روز باهاش حرف نزدم که خودش اومد گفت پشیمونم و فلان و ببخشید و چیز خاصی نبود و کلا مال یه شهر دیگه ست و فلان و منم بخشیدم ،اینستاشو دیلیت زدم یکی دیگه ساختم بعد چند روز تو قسمت سرچ تو اینستای جدیدش باز دیدم اسم همون پسر هست که قسم خورد حتی بهش پیام ندادم و سرچ کردم که مسدودش کنم کلا،،،که دعوا افتادیم و فلان ،چند بار دعوا افتادیم که از خدا خواسته رفت با اینکه مقصر بود،،ولی باز من زورمو زدم برگرده که فقط میگه طلاق

قاضی خداست،حرف مردم زیر پاست
نمیخواستم بگم ولی میگم،،مشکلی نداشتیم ،چند وقت پیش دیدم با یه پسر چت میکنه ،من چیزی نگفتم فقط چند رو ...

شرمنده ولی نمیدونم این داستان چراباورندارم انگارداری برعکس میگی ببخشید

وبازم اگه حقیقت داشته باشه البته یه کمبودی داشته که خیانت کرده

واقعا این کلمات روتایپ کردی؟؟؟

خیانت هیچچچچچچ توجیهی نداره وکارادم ها بیخودیه

انسانیت!!!! دین شریفیست که مریدان اندکی دارد👌👌

دل بکن تا جون نکنی...اینو دکتر انوشه میگه ..منم مشکل شما رو دارم البته برعکس ..کاش منم می‌تونستم دل بکنم

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران