2777
2789
عنوان

این رابطه دیگه داره روانیم میکنه

343 بازدید | 15 پست

سلام دوستان دوسال پیش من متوجه شدم که شوهرم با یه دختر رابطه داره طرف مجرده،،من پیاماشون دیدم فهمیدم بله در رابطن بعد دختره از خودم سه سال بزرگتره از ایناست که با ژل کلا قیافه رو اوکی میکنه و زاویه میزنه ،،،،بعد من به شوهرم گفتم جنگ و جدال و اینا ک ببینم دختره کیه ،،،دوستان من اینو هم بگم از لحاظ قیافه ای من از دختره سر ترم سه سالم ازش کوچیکترم دوتا هم بچه مثل گل دارم ولی متاسفانه یه شوهر بی لیاقت دارم،،،،خلاصه شوهرم زیر بار نرفت ک نه مشتریمه و ال و بل منم زیر بار نرفتم گفتم میخوام بهش زنگ بزنم  بخاطر همبن حرفم دوماه گوشیم ازم گرفت😣 خلاصه دختره رو انفالو کرد و من متوجه شدم که انگار کات کردن با هم ولی همچنان گوشی نداشتم اون موقع گوشی دست شوهرم بود منم بخاطر بچهام بزرگش نکردم گفتم عیب نداره اگه سرش به سنگ خورده ولش کن تا گوشیمو هم ازش پس گرفتم و بخشیدمش بخاطر بچها حالا نزدیک چند ماهه باز همو فالو کردن و من نمیدونم جریان چیه دوباره استرس گرفتم گوشیشو هم تحت هیچ شرایطی زمین نمیزاره چک کنم بگید من چ خاکیبسرم بریزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره تو پیج پیویش بلاکش کرده تو یکی از پیجهای دیگش دارش

زیادی کوتاه اومدی اولش عزیزم. باید جدی تر برخوزد میکردی

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
بنظرم بیشتر کنار شوهرت باش  تا وقت واسه اون نداشته باشه

🦋🦋🦋

خب حالا اومدیم و نشد ایشون ۲۴ سالت روزگار رو برا ایشون وقت بزاره ایشون باید بره خیانت کنه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'