2777
2789

من هیچی ازش نمیفهمم چ کارباهاش سخته لطفا هرچی میدونین بهم بگین 

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰۰ می‌گیرم مهندس ایفونت کنم آموزش تصویری😂

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 

دو روز ور بری راه میوفتی

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
مزیتاشو بهم بگو ازدور بینش ازهمه چیش هرچی که میدونی ازش

دوربینش یه قابلیت لایو داره که تو عکسا کمک میکنه مثلا چشم یکی بسته شده با اون قابلیت لایو میتونی چشم طرف و باز کنی

😂 😂 توروخدا هرچی ازش میدونی بهم بگو

گزینه اریس دیتا از ستینگ آف کن که اگر رمز گوشیت یادت رفت یا اشتباه زدی مشکلات اینچنینی کسی فضولی کرد تو گوشیت قفل شد اطلاعاتت مثل عکسات پاک نشن 

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 
مزیتاشو بهم بگو ازدور بینش ازهمه چیش هرچی که میدونی ازش

واسه من ۱۲ پرومکسه هرچی میدونم میگم

دوربینش که خیلی کیفیت خوبی داره فقط سلفیش حالت میرره یعنی آینه ایه ولی میتونی از خود گالری ادیتش کنی

حافظش ۲۵۶ و خوبه پر نشده تا حالا

باتریش ضعیفه و باید خیلی مراقب باشی من پارسال خریدمش الان سلامت باتریش ۸۹ درصده

گوشی مقاومیه ولی سعی کن همیشه گلس و کاور داشته باشه

دیگه نمیدونم چی بگم اگه سوالی داری بپرس