2777
2789
عنوان

نمیخام شوهرم پیشم باشه

646 بازدید | 46 پست

من ازوقتی حامله شدم شوهرم هرموقه باهام کوچیک ترین دعواروکنه تاچند روز بدم میادباش حرف بزنم .خیلی دوسش دارم امانمیدونم چرا تواین دوران اینجوری شدم. 😭

همسرمم خیلی مهربونواحساساتیو... کلاخوبه هرچی میخوامم برام فراهم میکنه. اما دیشب سرموضوعی دعواراه انداخت منم ازدیشبه تو ی اتاق دیگ اومدم دلم میخواد تنهاباشم. طبیعیه؟قبلااینجوری نبودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه من بارداریم هر روز میخواستم درخواست طلاق بدم

کلا از زندگی متنفر بودم😐😐😐 

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
طبیعیه من بارداریم هر روز میخواستم درخواست طلاق بدم کلا از زندگی متنفر بودم😐😐😐 

جدی؟؟ پس طبیعیه چیکارکنم؟ حتی الان نمیخوام ازاتاق بیام بیرون ناهاردرست کنم 

طبیعیه من بارداریم هر روز میخواستم درخواست طلاق بدم کلا از زندگی متنفر بودم😐😐😐 

خدا نکشتت🤣🤣🤣🤣

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

طبیعی عزیزم دوره pms  هم همینه اطلاعات شوهرت ببر بالا بگو ببخشید اگه بعضی وقتا اینجوری دست خودم نیست بخاطر هورمونامه لطفا بیشتر مراقبم باش❤️

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
بخاطر بارداریته، طبیعیه، من کل ۹ماه خونه بابام موندم، چون حالم بد میشد شوهرمو میدیدم😂

😂واای. 

بدیش اینه اینجاتنهام نه خانواده خودم هستن ن خانواده شوهرم. شوهرمم بنده خداهرچی میخوام برام انجام میده حتی الان میدونه نمیخوام ازاتاق بیام بیرونو تنهاباشم زیاد بم گیرنمیده. 😔دلمم براش میسوزع

جدی؟؟ پس طبیعیه چیکارکنم؟ حتی الان نمیخوام ازاتاق بیام بیرون ناهاردرست کنم 

دیگه بهش بگو من ب خاطر هورمونا اینجوری میشم ک یکم درکت کنه 😐

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
طبیعی عزیزم دوره pms  هم همینه اطلاعات شوهرت ببر بالا بگو ببخشید اگه بعضی وقتا اینجوری دست خودم ...

پیش خانم دکتری رفته بودم برای همسرم توضیح داد. میدونم درک میکنه اماحس بدی دارم